Σοκ στη Σαλαμίνα: Πατέρας βίασε την 6χρονη κόρη του

Σοκ στη Σαλαμίνα: Πατέρας βίασε την 6χρονη κόρη του

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν το κορίτσι πήγε στο «Αγλαΐα Κυριακού» με ακατάσχετη αιμορραγία – Ο 36χρονος δράστης, που έχει συλληφθεί, είχε το θράσος να πάει στο νοσοκομείο για να ρωτήσει σε τι κατάσταση ήταν το παιδί

Μια απίστευτη ιστορία σεξουαλικής κακοποίησης με θύμα ένα κορίτσι μόλις έξι ετών αποκαλύφθηκε ύστερα από τη νοσηλεία του λόγω αιμορραγίας στο Αγλαΐα Κυριακού.

Το κουβάρι της ιστορίας άρχισε να ξετυλίγεται όταν πριν από περίπου μια εβδομάδα στο νοσοκομείο εισήχθη ένα εξάχρονο κορίτσι με ακατάσχετη αιμοραγία στα γεννητικά του όργανα. Η μητέρα του παιδιού που ζει στη Σαλαμίνα είχε επισκεφθεί προηγουμένως  τον παιδίατρο του νησιού ο οποίος έκρινε ότι έπρεπε άμεσα να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Όπως διαπίστωσαν οι γιατροί που ανέλαβαν τη νοσηλεία του μικρκού κοριτσιού, η εξάχρονη είχε πέσει θύμα βιασμού. Γι’ αυτό και ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού έκανε καταγγελία στην αστυνομία άνδρες της οποίας μετά από έρευνα συνέλαβαν τον 36χρονο πατέρα του παιδιού.
Όπως προέκυψε από την έρευνα ο 36χρονος ικανοποιουσε τις αρρωστημένες ορέξεις του την ώρα που η σύζυγός του έλειπε από το σπίτι.

Όταν το ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγλαία Κυριακού η κατάστασή του ήταν τόσο σοβαρή που κρίθηκε ότι έπρεπε να χειρουργηθεί.

Επι δυόμιση ώρες το παιδί ήταν στο χειρουργείο, ενώ ο πατέρας- τέρας είχε το θράσος να πάει και αυτός στο νοσοκομείο την ημέρα του χειρουργείου και να ρωτήσει για την κατάσταση του παιδιού του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος έφυγε σχεδόν αμέσως από το νοσοκομείο με τη δικαιολογία πως έπρεπε να επιστρέψει στο σπίτι για να προσέχει το άλλο του παιδί ηλικίας 5 ετών.

Ύστερα όμως από την καταγγελία για βιασμό που έκανε ο διευθυντής της παιδοχειρουργικής μονάδας του Αγλαΐα Κυριακού στην αστυνομία ο 36χρονος συνελήφθη και πλέον βρίσκεται στις φυλακές Τριπόλεως μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 36χρονος είχε ασελγήσει και άλλες φορές σε βάρος του ανήλικου κοριτσιού ενώ στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ισχυρίστηκε ότι εκείνος κοιμόταν και βρήκε το παιδί του να αιμορραγεί όταν ξύπνησε.

Πηγή: protothema.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ