Ο Στέλιος Διονυσίου παρέσυρε τροχονόμο στη Βασ. Σοφίας

Ο Στέλιος Διονυσίου παρέσυρε τροχονόμο στη Βασ. Σοφίας

Χειροπέδες στον τραγουδιστή Στέλιο Διονυσίου που βγήκε εκτός εαυτού με τα μέτρα της Τροχαίας στο κέντρο της Αθήνας και τραυμάτισε ελαφρά τροχονόμοAdtech Ad

Πρωταγωνιστής σε ένα εξαιρετικά δυσάρεστο περιστατικό υπήρξε ο γνωστός τραγουδιστής Στέλιος Διονυσίου, λίγο πριν τις 5 το απόγευμα και μάλιστα απέναντι από την Πρεσβεία των ΗΠΑ όπου είχαν ληφθεί μέτρα της Τροχαίας για την μετακίνηση επισήμου, πιθανόν του διαπραγματευτή του ΟΗΕ για το Μακεδονικό, Μάθιου Νίμιτς.

Στη συμβολή της Λ. Βασιλίσσης Σοφίας με την οδό Δορυλαίου, η Τροχαία είχε κλείσει προσωρινά τον δρόμο με κορδέλα και ο τραγουδιστής που όπως όλα δείχνουν είχε “κολλήσει στην κίνηση”,  εκνευρίστηκε, έκοψε την κορδέλα της Αστυνομίας, διαπληκτίστηκε με τους αστυνομικούς και στην προσπάθειά του να περάσει με το αυτοκίνητο, χτύπησε με τον καθρέπτη του αυτοκινήτου στο χέρι έναν τροχονόμο.

Αμέσως, οι συνάδελφοί τους ακινητοποίησαν το όχημα και έβγαλαν από την θέση του οδηγού τον τραγουδιστή στον οποίο πέρασαν χειροπέδες και τον προσήγαγαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων.

Πηγή: news247.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ