Τραγικό: Φώναζαν «σκότωσέ τον» για μια θέση στην ουρά στο χιονοδρομικό του Παρνασσού!(vid)

Τραγικό: Φώναζαν «σκότωσέ τον» για μια θέση στην ουρά στο χιονοδρομικό του Παρνασσού!(vid)

Είχαμε δει να στήνονται στην ουρά για να πάρουν σε καλή τιμή ένα κραγιόν, να τρέχουν ξημερώματα για μια συνδρομή σε γυμναστήριο, να ξημεροβραδιάζονται έξω από μαγαζί για να αγοράσουν συλλεκτικό παπούτσι που κόστιζε και 200 ευρώ, όχι, όμως, να πιάνονται στα χέρια για να κάνουν σκι! Συνέβη και αυτό, λοιπόν. Στην Ελλάδα του 2017, που τα τελευταία χρόνια ταλαιπωρείται από την ανεργία και την ανέχεια, κάποιοι περιμένουν για περισσότερες από δύο ώρες για να κάνουν μια κατάβαση και δεν διστάζουν να πιαστούν και στα χέρια.

Όλα άρχισαν το μεσημέρι της Κυριακής στο χιονοδρομικό κέντρο του Παρνασσού, όπου υπήρξε βλάβη των μισών λιφτ με αποτέλεσμα αν δημιουργηθεί χάος και να φτάσουν μέχρι του σημείου να χειροδικήσουν ο ένας σε βάρος του άλλου ή να φωνάζουν «σκότωσέ τον» για μια θέση στην ουρά προκειμένου να κάνουν σκι.

Το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας είναι αποκαλυπτικό του τι συνέβη μετά τη βλάβη των μισών λιφτ στις 12:30 το μεσημέρι της Κυριακής.

Σκιέρ σπρώχνονται με άλλους να προσπαθούν να τους ηρεμήσουν και άλλους να φωνάζουν σε βάρος όσων επιχειρούσαν να «κλέψουν» την ουρά που είχε σχηματιστεί.

Μετά τη βλάβη αρχικά λειτουργούσε μόνο η τηλεκαμπίνα «Αφροδίτη» και το διπλό λιφτ «Αίολος». Μετά τις 12:30 μπήκε σε λειτουργία το λιφτ «Βάκχος» με αποτέλεσμα να διακοπεί η λειτουργία του λιφτ «Αφροδίτη» και να δημιουργηθούν τεραστιες ουρές στην αφετηρία των λιφτ.

Δείτε παρακάτω το βίντεο που τράβηξε ο επιχειρηματίας και ξενοδόχος Στέργιος Παπαστάθης όπου περιγράφει την κατάσταση που επικράτησε στο χιονοδρομικό κέντρο Παρνασσού.

Πηγή:protothema.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ