Κλέλια Ρένεση-Manu Chao: Το video clip του ντουέτου του ζευγαριού έχει ολόγυμνα πλάνα!(vid)

Κλέλια Ρένεση-Manu Chao: Το video clip του ντουέτου του ζευγαριού έχει ολόγυμνα πλάνα!(vid)

Η σχέση του Manu Chao και της Κλέλιας Ρένεση όπως φαίνεται καλά κρατεί! Μπορεί να μην τους βλέπουμε σε εξώφυλλα και πρωτοσέλιδα, όμως οι δύο τους γνωρίζουν πώς να διατηρήσουν αυτό που έχουν μεταξύ τους και φαίνεται να είναι πολύ δυνατό και με διάρκεια.

Οι φήμες για τη σχέση της εντυπωσιακής ηθοποιού με τον δημοφιλή τραγουδιστή, είχαν ξεκινήσει το Σεπτέμβριο του 2015. Τότε λίγοι είχαν πιστέψει στο συγκεκριμένο ενδεχόμενο, με την ίδια την Κλέλια να αρνείται να πάρει θέση για τα δημοσιεύματα. Ωστόσο, η σχέση τους επιβεβαιώθηκε τον προηγούμενο Ιανουάριο, όταν ο φωτογραφικός φακός τους συνέλαβε να ανταλλάζουν φιλιά στο αεροδρόμιο.

Ο 55χρονος Manu Chao (José-Manuel Thomas Arthur Chao, 21 Ιουνίου 1961) είναι Γάλλος τραγουδιστής με ισπανική, (γαλικιανή και βασκική) καταγωγή. Τραγουδά στα γαλλικά, τα ισπανικά, τα αραβικά, τα γαλικιανά και τα αγγλικά.

Εκτός της προσωπικής τους σχέσης, φρόντισαν να συνεργαστούν για ένα απίστευτο μουσικό project με τίτλο «TI.PO.TA»! Το πρώτο τους τραγούδι μάλιστα βγήκε λίγες ημέρες πριν το τέλος του 2016, ενώ μόλις χτες ανέβασαν και το βίντεο κλιπ για το τραγούδι «Moonlight Avenue».

Πρόκειται για ένα κομμάτι σε σύνθεση, στίχους, σύλληψη και από τους δύο, ενώ από κοινού κατάφεραν να το οπτικοποιήσουν.

Το αποτέλεσμα είναι άκρως καλοκαιρινό και εντυπωσιακό, ενώ όπως θα δείτε υπάρχουν και πολλά πλάνα που και οι δύο καλλιτέχνες κολυμπούν κάτω από το νερό, χωρίς να φορούν το παραμικρό!

Στην περιγραφή του άκρως μελωδικού και ευχάριστου τραγουδιού μάλιστα αναφέρουν:

«Το TI.PO.TA είναι ένα μικρό ρομπότ, που παίρνει ρεύμα από τη λεωφόρο του φεγγαριού (moonlight avenue), κολυμπώντας γυμνό στην ελευθερία … και σε αρμονία.

Από τη δική μας οπτική το βίντεο έρχεται από το βυθό της θάλασσας, που είναι ένας μεγάλος γιατρός.

Τι είναι το TI.PO.TA ;

Ti.po.ta  είναι κυριολεκτικά τίποτα… και είναι τα πάντα. Είναι ένας ιός και η θεραπεία. Το Ti.po.ta είναι ένα ντουέτο… ήχοι, λέξεις, εικόνες και όνειρα……είναι η Κλέλια και ο Manu… χέρι με χέρι… πλάι πλάι..πάνω κάτω… γέλιο και κλάμα… τα μοιραζόμαστε κολυμπώντας σε γαλάζια νερά… στο άπειρο της δημιουργίας… και οι δύο χαμένοι όμως μαζί σε πλήρη ελευθερία».

Στη συνέχεια αναφέρουν πως έχουν καταφέρει να ηχογραφήσουν πολλά τραγούδια τα τελευταία δύο χρόνια (όσα περίπου είναι μαζί), πλήρως ερασιτεχνικά. Οι δύο τους θέλουν απλά να τα μοιραστούν με τον κόσμο και αυτός να τα απολαύσει χωρίς την παραμικρή προσδοκία.

Ακούστε το μοναδικό κομμάτι.

Πηγή:peoplegreece.com

ΚΛΕΙΣΙΜΟ