«Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να την σκοτώσει» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα!

«Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να την σκοτώσει» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα!

– Φίλες της 56χρονης που έπεσε νεκρή είπαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live ότι η γυναίκα φοβόταν για τη ζωή της – Σύμφωνα με το περιβάλλον της ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός την ζήλευε παθολογικά – Μάλιστα η γυναίκα είχε κάνει και σχετική καταγγελία στην Αστυνομία λίγο πριν το έγκλημα – Ο 62χρονος παραδόθηκε μετά την πράξη του στην Αστυνομία

Η οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την Κέρκυρα. Ο 62χρονος συνταξιούχος αστυνομικός σκότωσε τη γυναίκα του, μετά από έναν καβγά και μετά το πρώτο σοκ, άνθρωποι από το περιβάλλον του θύματος, υποστηρίζουν ότι, αν και τραγική, η είδηση δεν τους εξέπληξε…«Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να την σκοτώσει» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα!

Συγκεκριμένα, οι φίλες της 56χρονης είπαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live ότι ο συνταξιούχος αστυνομικός ζήλευε παθολογικά την γυναίκα του και μάλιστα εκείνη, είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι ο σύζυγός της απειλούσε ότι θα την σκοτώσει!

Το χρονικό του εγκλήματος

Το έγκλημα έγινε λίγο μετά τις 08.00 το πρωί, στο σπίτι του ζευγαριού, στην περιοχή Αλευροπάρι στη νότια Κέρκυρα. Ο θύτης φέρεται να λογόφερε με τη σύζυγό του πριν γίνει το έγκλημα. Κουβέντα στην κουβέντα, ο συνταξιούχος αστυνομικός όπλισε και εκτέλεσε την 56χρονη γυναίκα του που ήταν μητέρα δύο παιδιών, τα οποία είχε αποκτήσει πριν γνωρίσει τον δράστη.«Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να την σκοτώσει» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα!

Πληροφορίες λένε ότι ο πρώην αστυνομικός μετά το φονικό είχε προσπαθήσει να διαφύγει, αλλά η εξονυχιστική αστυνομική έρευνα που ξεκίνησε στην περιοχή για τον εντοπισμό του, τον αποθάρρυνε και τον οδήγησε στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας, όπου και παραδόθηκε, ομολογώντας την αποτρόπαια πράξη του.

Σε βάρος του, σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.«Είχε καταγγείλει ότι ο άντρας της ήθελε να την σκοτώσει» – Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στην Κέρκυρα!

Πηγή: ΤΑΤΙΑΝΑ live, corfutvnewskerkyrasimera, ΑΠΕ-ΜΠΕ,newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ