Ελευθερία Αγραφιώτου – Ανατροπή! Βρέθηκε “DNA” του δολοφόνου στα νύχια της

Ελευθερία Αγραφιώτου – Ανατροπή! Βρέθηκε “DNA” του δολοφόνου στα νύχια της

Ένα πολύτιμο στοιχείο, που στο μέλλον είναι δυνατόν να δείξει με απόλυτη βεβαιότητα το δολοφόνο τις άτυχης Ελευθερίας Αγραφιώτου που είχε δολοφονηθεί άγρια στο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί τις ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του “newsit.gr”, οι αστυνομικοί έπειτα από ενδελεχείς εργαστηριακές έρευνες, έχουν στα χέρια τους ένα ορφανό γενετικό τύπο, DNA δηλαδή, το οποίο βρέθηκε στα νύχια της άτυχης 69χρονης και εκτιμάται πως ανήκει στον δράστη της ειδεχθούς δολοφονίας.

Όπως είναι γνωστό, η άτυχη γυναίκα βρήκε φριχτό θάνατο στα χέρια του δολοφόνου της και αντιστάθηκε κατά την διάρκεια της εγκληματικής πράξης, προσπαθώντας να ξεφύγει από την δολοφονική μανία του δράστη. Για το λόγο αυτό οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει τις έρευνες, είχαν βρει στο χώρο του εγκλήματος, εν προκειμένω στο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, ίχνη από την δολοφονική καταδίωξη της άτυχης 69χρονης, αλλά και της μάχης που προηγήθηκε μεταξύ δράστη και θύματος.

Ελευθερία Αγραφιώτου – Ανατροπή! Βρέθηκε “DNA” του δολοφόνου στα νύχια της

Κατά συνέπεια θεωρείται απόλυτα βέβαιο και λόγο τιης μάχης που έδωσε η Ελευθερία Αγραφιώτου, να υπάρχουν ιστοί στα νύχια της από το δέρμα του δολοφόνου της. Λόγω του γεγονότος πως το πτώμα τις άτυχης γυναίκας είχε βρεθεί ένα μήνα μετά την δολοφονία της και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, πολλά από τα στοιχεία, όπως αποτυπώματα και dna είχαν “καεί” από τα σωματικά υγρά τις 69χρονης.

Έτσι χρειάστηκαν ενδελεχής εργαστηριακές έρευνες προκειμένου οι αστυνομικοί να καταφέρουν να έχουν αυτή την στιγμή στα χέρια τους ένα γενετικό υλικό, που όλα δείχνουν πως ανήκει στον δολοφόνο της άτυχης γυναίκας, καθώς βρέθηκε στα νύχια της. Οι αστυνομικοί, από την πρώτη στιγμή που ανακάλυψαν αυτό το σημαντικό στοιχείο και βέβαια το κράτησαν ως “επτασφράγιστο μυστικό”, το συνέκριναν με το αρχειακό υλικό που διαθέτουν στην βάση δεδομένων γενετικού υλικού, πλην όμως δεν διαπιστώθηκε να ανήκει σε σεσημασμένο άτομο, όπως βέβαια δεν ανήκε και στο νεαρό “δράκο” του Αμαρουσίου, που είχε συλληφθεί εκείνες τις ημέρες, δηλαδή το Μάιο του 2016, για επιθέσεις σε γυναίκες, σε υπόγειες διαβάσεις στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κρατούσαν αυτό το στοιχείο ως “επτασφράγιστο μυστικό” προκειμένου να “περπατήσουν” τις έρευνες, συγκρίνοντας αυτό το στοιχείο, εν προκειμένω το DNA που βρέθηκε στα νύχια της άτυχης γυναίκας, με γενετικό υλικό από δράστες που συνελάμβαναν κατά καιρούς και έχουν προβεί σε φριχτά εγκλήματα.

Η άτυχη Ελευθερία Αγραφιώτου είχε εξαφανιστεί των Απρίλιο του 2016 και το πτώμα της βρέθηκε εντελώς τυχαία το Μάιο του ιδίου έτους, στο τρίτο εγκαταλελειμμένο υπόγειο πάρκινγκ Σούπερ Μάρκετ στο Μαρούσι, όπου η 69χρονη την ημέρα της εξαφανίσεις της είχε πάει για ψώνια.

Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο, ο νεαρός “δράκος” που είχε συλληφθεί την ίδια εποχή για επιθέσεις σε βάρος γυναικών στο Μαρούσι, να ευθύνεται για την δολοφονία της 69χρονης συνταξιούχου, πλην όμως ποτέ δεν προέκυψαν σημαντικά στοιχεία σε βάρος του, πόσο μάλλον δε όταν οι αστυνομικοί ανακάλυψαν το “ορφανό” dna στα νύχια της άτυχης γυναίκας.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ