Λαμία: Έπεσε σε γκρεμό 150μ. και βγήκε ζωντανός

Λαμία: Έπεσε σε γκρεμό 150μ. και βγήκε ζωντανός

Το αυτοκίνητο βγήκε εκτός δρόμου από τον δρόμο που ανεβαίνει προς Μπράλο και αφού έκανε βουτιά 150 μέτρων, βρέθηκε στον παράδρομο της Δαμάστας.

Τυχερός μέσα στην ατυχία του στάθηκε ένας οδηγός, λίγο μετά τις 9:00′ σήμερα το πρωί, όταν από άγνωστη αιτία έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και βρέθηκε στον γκρεμό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχε ξεκινήσει από το Βόλο και πήγαινε Αμαλιάδα. Μόλις πέρασε τη Λαμία και άρχισε να ανεβαίνει την εθνική οδό Θερμοπυλών – Ιτέας, λίγο πριν το πρατήριο του “Χαλβατζή” έγινε το κακό.

Ο ίδιος είπε ότι αποσπάστηκε η προσοχή του γιατί κάτι έσκυψε να πάρει με αποτέλεσμα το αυτοκίνητο να χτύπησε σε κολόνα που ήταν στην άκρη του δρόμου και να πέσει στο γκρεμό.

Ατύχημα στη Λαμία

Μετά από πολλές τούμπες η BMW κατέληξε κοντά στον παράδρομο, που πάει από την εθνική οδό προς το χωριό Δαμάστα. Τον οδηγό απεγκλώβισαν άνδρες της 7ης ΕΜΑΚ και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λαμίας.

Έχει χτυπήσει στην σπονδυλική στήλη και στο κεφάλι, ωστόσο δεν φαίνεται να υπάρχει σοβαρός τραυματισμός, αφού περισσότερο ήταν το σοκ που υπέστη από την πτώση στον γκρεμοί και τις τούμπες που έφερε.

Λαμία: Έπεσε σε γκρεμό 150μ. και βγήκε ζωντανός

 Πηγή: onlarisa,gr,  lamiareport.gr
ΚΛΕΙΣΙΜΟ