Δολοφονία μαρτυρούν τα σημάδια από ρόδα στο σώμα του φοιτητή στην Κάλυμνο

Δολοφονία μαρτυρούν τα σημάδια από ρόδα στο σώμα του φοιτητή στην Κάλυμνο

Σημάδια από ρόδα στην πλάτη δείχνει φωτογραφία που έχει στα χέρια της η οικογένεια

Νέα στοιχεία που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας ενισχύουν την εκδοχή της δολοφονικής ενέργειας εις βάρος του Νικός Χατζηπαύλου.

Ο άτυχος φοιτητής βρέθηκε βρέθηκε νεκρός στην Κάλυμνο σχεδόν μια εβδομάδα μετά την εξαφάνισή του. Ο 21χρονος είχε πάει στο νησί για να επισκεφτεί την μητέρα του η οποία είναι μόνιμα διορισμένης ως δασκάλα.

Φωτογραφία που έχει στα χέρια της η οικογένεια και τραβήχτηκε λίγα λεπτά μετά τον εντοπισμό του νεαρού δείχνει σημάδια από ρόδα αυτοκινήτου στην πλάτη του.

Η οικογένεια που από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι πρόκειται για δολοφονία ζει τον δικό της εφιάλτη έξι μήνες τώρα καθώς δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες πέθανε ο φοιτητής.

Εντύπωση προκάλεσε από την πρώτη στιγμή το σημείο που εντοπίστηκε η σορός του καθώς από οι διασώστες υποστηρίζουν ότι περνούσαν από εκεί κάθε μέρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει η οικογένεια στα χέρια της τόσο η θέση του σώματος όσο και το χώμα που βρέθηκε πάνω στον άτυχο νεαρό μαρτυρούν ότι μεταφέρθηκε εκεί από άλλο σημείο και δεν έπεσε από τα βράχια όπως ήταν η πρώτη εκδοχή της αστυνομίας.

Πάντως εκτός από το αποτύπωμα της ρόδας στην πλάτη του Νίκου υπάρχουν και άλλα στοιχεία που συνηγορούν στην δολοφονική επίθεση όπως οι μώλωπες που έχει στο σώμα του και η απουσία κατάγματος που θα δικαιολογούσε η πτώση από τα βράχια.

Πηγή: in.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ