22 χρονη φοιτήτρια η μάνα που εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της στη Νέα Σμύρνη

22 χρονη φοιτήτρια η μάνα που εγκατέλειψε το νεογέννητο μωρό της στη Νέα Σμύρνη

Μία 22χρονη ανέκρινε η Ασφάλεια για την φρικτή υπόθεση με το νεκρό βρέφος, που βρέθηκε τυλιγμένο στον ομφάλιο λώρο, σε ακάλυπτο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκιποννήσων, στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η νεαρή γυναίκα μένει σε μία από τις τέσσερις πολυκατοικίες, που «βλέπουν» στον ίδιο ακάλυπτο χώρο, όπου εντοπίστηκε το άτυχο νεογνό. Είναι φοιτήτρια και είχε μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Ζούσε με τη μητέρα της στην πολυκατοικία, αλλά κατάφερε να αποκρύψει την εγκυμοσύνη της, εξαιτίας των παραπανίσιων κιλών της.

Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, η νεαρή γυναίκα ομολόγησε. Όπως κατέθεσε, όταν προσπάθησε να αποκρύψει την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη από τους οικείους της. Όταν γέννησε, σε κατάσταση πανικού, εγκατέλειψε το νεογέννητο αγοράκι με τον ομφάλιο λώρο, τυλιγμένο σε ένα σεντόνι και μέσα σε μια πλαστική σακούλα στον ακάλυπτο χώρο πολυκατοικίας στην οδό Πριγκηποννήσων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τους γείτονες, η μητέρα πολλές φορές καθάριζε την πολυκατοικία, για να στέλνει χρήματα στην κόρη της. Πριν από τρεις μέρες, η Αστυνομία ζήτησε και πήρε δείγμα σάλιου από την 22χρονη, η οποία σήμερα συνελήφθη.

Πηγή: protothema.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ