7 αντικείμενα που φέρνουν γρουσουζιά στο σπίτι σου!

7 αντικείμενα που φέρνουν γρουσουζιά στο σπίτι σου!

Αν είσαι προληπτικός, ξέρεις ότι αν κάποιος ανοίξει την ομπρέλα του μέσα στο σπίτι ή περάσει κάτω από ανοιχτή σκάλα, τότε θα του συμβεί κάτι πολύ κακό!  Τέτοιου είδους προλήψεις που αφορούν στη γρουσουζιά και την αρνητική ενέργεια ισχύουν ακόμα και σε φαινομενικά αθώα αντικείμενα μέσα στο σπίτι.

Δες επτά αντικείμενα, που αν τα έχεις μέσα στο σπίτι σου ευθύνονται για την κακοδαιμονία:

Τα σπασμένα ρολόγια
Αν αγαπάτε και ακολουθείτε το φενγκ σούι, τότε θα ξέρετε, πως τα σπασμένα ρολόγια αποτελούν εξαιρετικά κακό σημάδι για ένα σπίτι. Δημιουργούν μια αίσθηση ακαταστασίας και χάους και αν δεν μπορούν να επισκευαστούν, καλό θα ήταν να απομακρυνθούν από το χώρο. Επίσης, αν ενα φαινομενικά χαλασμένο ρολόι χτυπήσει ξαφνικά έπειτα από πολύ καιρό, αυτό θεωρείται κακός οιωνός.

Οι μαύρες πόρτες
Σύμφωνα με τις αρχές του φενγκ σούι, μια μαύρη πόρτα σημαίνει κακή τύχη, εκτός αν «κοιτάει» στο βορρά.

Οι κενές κουνιστές καρέκλες από μπαμπού
Οι Ιρλανδοί πιστεύουν βαθιά, πως οι άδειες κουνιστές καρέκλες μέσα στο σπίτι προσκαλούν τα κακά πνεύματα, ακόμα κι αν εσείς τις θεωρείτε εξαιρετικό διακοσμητικό στοιχείο.

Αγκαθωτά ή «νεκρά» φυτά
Ένα ακανθώδες φυτό σαν τον κάκτο πιστεύεται ότι φέρνει κακή τύχη, αλλά ένα τριαντάφυλλο είναι μια ιδανική επιλογή με θετική ενέργεια. Αντικαταστήστε το με ένα φυτό εσωτερικού χώρου, που αντέχει στο χρόνο. Ως κακή τύχη θεωρείται και ο «θάνατος» ενός φυτού μέσα στο σπίτι από λειψυδρία.

Τα παλιά ημερολόγια
Δεν είναι σωστό να κρεμά κανείς ένα καινούριο ημερολόγιο πριν ξεκινήσει το έτος στο οποίο αναφέρεται, αλλά κακή τύχη φέρνει και ένα παλιό ημερολόγιο που ξεχάσατε να πετάξετε. Επίσης, το να βρίσκεται σε λανθασμένη ημερομηνία γεμίζει με αρνητική ενέργεια το χώρο σας.

Οι καθρέφτες
Ποιος από εσάς δεν γνωρίζει την προκατάληψη, που θέλει κάθε σπασμένο καθρέφτη, να ισοδυναμεί με επτά ολόκληρα χρόνια γρουσουζιάς; Φυσικά ο καθρέφτης είναι απαραίτητος, αλλά αν τον θέλετε στην κρεβατοκάμαρα, μάθετε ότι όταν τοποθετείται απέναντι από το κρεβάτι ενός ζευγαριού, δημιουργεί προβλήματα στη σχέση.

Τα σπασμένα σερβίτσια
Στο φενγκ σούι τα καλά σερβίτσια συμβολίζουν την οικονομική άνεση και αν τρώτε από ραγισμένα πιάτα, τότε είναι σαν να ανοίγετε την πόρτα στα οικονομικά προβλήματα και την κακοτυχία.
Πηγή: bovary.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ