Θράσος: Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση διεκδικεί διατροφή 300.000 το μήνα και ανταλλάσσει καυτά φιλιά στο instagram με τη νυν!

Θράσος: Ο πρώην της Αθηνάς Ωνάση διεκδικεί διατροφή 300.000 το μήνα και ανταλλάσσει καυτά φιλιά στο instagram με τη νυν!

Απίστευτο θράσος από τον Αλβάρο Aλφόνσο Ντε Μιράντα, τον πρώην σύζυγο της Αθηνάς Ωνάση! Την ώρα που οι δικηγόροι και τον δύο πλευρών ετοιμάζουν τα χαρτιά τους για τη δικαστική διαμάχη του Μαρτίου, όταν το δικαστήριο θα αποφασίσει για τη μηνιαία διατροφή που θα λαμβάνει ο Ντόντα, ο Βραζιλιάνος ανεβάζει στο Instagram φωτογραφίες με καυτά φιλιά με την νυν σύντροφό του.

💏🌞

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Denize Severo🌟🌻☀️🌶 (@denizesevero) στις

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, αλλά και τις δηλώσεις του δικηγόρου της Αθηνάς, Ρόμπερτ Κοέν, ο Αλβάρο θα ζητήσει διατροφή ύψους 300.000 ευρώ το μήνα, ενώ θα εξεταστεί κι αν έχει δικαίωμα να λάβει μέρος της περιουσίας της κληρονόμου του Αριστοτέλη Ωνάση.

Ωστόσο, με μία πρωτοφανή και προκλητική για τα δεδομένα συμπεριφορά ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι είναι ξανά ερωτευμένος με Βραζιλιάνα καλλονή την οποία έχει ήδη γνωρίσει στην κόρη του, αφού ποζάρουν και οι τρεις!

❤❤❤

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Doda Miranda 🇧🇷 (@dodamiranda) στις

ΚΛΕΙΣΙΜΟ