Ανατροπή στη ληστεία στου Ζωγράφου: Ο δράστης ομολόγησε με… σημείωμα την ενοχή του για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Ανατροπή στη ληστεία στου Ζωγράφου: Ο δράστης ομολόγησε με… σημείωμα την ενοχή του για τη δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ένας από τους δράστες πέταξε ένα σημείωμα γραμμένο με μπλε στυλό και υπογεγραμμένο με κόκκινο από τον «φτερωτό Μαραντόνα». Στο σημείωμα ο δράστης ομολογούσε πως είναι ο δεύτερος καταζητούμενος για τη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου. Ο γνωστός δικηγόρος δολοφονήθηκε εν ψυχρώ μέσα στο γραφείο του, στα Εξάρχεια, στις 12 Οκτωβρίου 2017.

Ο δράστης τόνιζε χαρακτηριστικά πως δεν έχει κάνει καμία δολοφονία, παρά μόνο ληστείες. Επιπλέον, ανέφερε πως στο γραφείο του Ζαφειρόπουλου πήγαν με εντολή να τον εκφοβίσουν και πως αν γνώριζε ότι ο συνεργός του (σ.σ. έχει συληφθεί) θα τον σκότωνε, ο ίδιος δεν θα πάταγε ποτέ το πόδι του εκεί μέσα.

Οι αστυνομικοί που παρέλαβαν το σημείωμα εκτιμούν ότι ίσως ο δράστης προσπαθεί να… λειάνει το έδαφος για ενδεχόμενη μελλοντική παράδοσή του στις αρχές.

Το χρονικό της ληστείας στου Ζωγράφου

Όλα έγιναν λίγα λεπτά μετά τις 10:00 το πρωί της Τετάρτης σε κοσμηματοπωλείο στου Ζωγράφου. Ο υπάλληλος είδε δύο άτομα να εισβάλουν με τα όπλα στα χέρια.

Η εισβολή των δυο ληστών έγινε σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Ξηρογιάννη στου Ζωγράφου. Την ώρα εκείνη στο κατάστημα βρισκόταν μονάχα ένας υπάλληλος. Ο άτυχος άνδρας ήρθε αντιμέτωπος με τα όπλα των ληστών.
Οι δράστες τον ακινητοποίησαν και άδειασαν βιτρίνες και προθήκες και εξαφανίστηκαν μέσα σε ελάχιστα λεπτά.
Όταν αποχώρησαν οι δυο ένοπλοι ο υπάλληλος του κοσμηματοπωλείου ενημέρωσε την αστυνομία. Στην περιοχή στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού των δυο δραστών, ωστόσο ακόμη δεν έχει υπάρξει κάποιο αποτέλεσμα.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ