Το τελευταίο σημείωμα του μαθητή που απαγχονίστηκε λόγω bullying: «Αυτοί οι 6 με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους» (εικόνες)

Το τελευταίο σημείωμα του μαθητή που απαγχονίστηκε λόγω bullying: «Αυτοί οι 6 με κατέστρεψαν, καταστρέψτε τους» (εικόνες)

Μια τραγική ιστορία που φέρνει μνήμες από την υπόθεση Γιακουμάκη στα Ιωάννινα, διαδραματίστηκε στα νότια προάστια και συγκεκριμένα στην Αργυρούπολη.

Ενας 14χρονος μαθητής βρέθηκε απαγχονισμένος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, λίγο αφότου επέστρεψε από πάρτι. Ο πατέρας του διατηρεί εστιατόριο στα νότια προάστια, ενώ παλαιότερα είχε ασχοληθεί με την αυτοδιοίκηση.

Ο τραγικός αυτόχειρας που φοιτούσε σε Γυμνάσιο της Αργυρούπολης -Φωτογραφία: ΣΚΑΪ                    Ο τραγικός αυτόχειρας που φοιτούσε σε Γυμνάσιο της Αργυρούπολης -Φωτογραφία: ΣΚΑΪ

«Αυτοί με κατέστρεψαν -Καταστρέψτε τους»

Ο άτυχος νέος, είχε γράψει αρκετά σημειώματα στα οποία εξηγούσε την κόλαση του bullying που ζούσε στο σχολείο του. Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, στο τελευταίο από αυτά κατονομάζει 6 συμμαθητές του ως ηθικούς αυτουργούς.

«Αγαπάω τη μητέρα μου, τον πατέρα μου και τον αδερφό μου» γράφει. Αφού κατονομάζει τους 6 συμμαθητές του καταλήγει: «Αυτοί με κατέστρεψαν. Καταστρέψτε τους».

Ο 14χρονος κατονομάζει τους 6 συμμαθητές του που τού έκαναν bullying -Φωτογραφία: ΣΚΑΪΟ 14χρονος κατονομάζει τους 6 συμμαθητές του που τού έκαναν bullying -Φωτογραφία: ΣΚΑΪ

Σε μια από τις τελευταίες αναρτήσεις του στα social media ο 15χρονος έγραφε: «Όποιος μιλάει άσχημα κατά την απουσία σου, φοβάται την παρουσία σου».

Συντετριμμένοι οι γονείς του ανήλικου, πενθούν για το χαμό του -Φωτογραφία: skaiΣυντετριμμένοι οι γονείς του ανήλικου, πενθούν για το χαμό του -Φωτογραφία: skai

Την υπόθεση ερευνά το Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.

Πηγή: iefimerida.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ