Σοκάρει η κατάσταση της υγείας του Τσοχατζόπουλου! Δείτε τι λέει ο δικηγόρος του

Σοκάρει η κατάσταση της υγείας του Τσοχατζόπουλου! Δείτε τι λέει ο δικηγόρος του
Η φωτογραφία είναι από τη Realnews-δημοσίευμα 3/10/16

Ο άλλοτε κραταιός άνδρας της πολιτικής, ο «ωραίος Μπρούμελ» του ΠΑΣΟΚ, ο άνθρωπος που κατηγορήθηκε για μίζες και «μαύρα λεφτά» και οδηγήθηκε στη φυλακή, ο Άκης Τσοχατζόπουλος «λιώνει» στις φυλακές Κορυδαλλού. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν οι δικοί του άνθρωποι, η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη (που έχει αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους) και ο συνήγορός του Ιωάννης Παγουρόπουλος.

«Τα πόδια του Τσοχατζόπουλου αιμορραγούν τόσο πολύ καθώς έχουν σπάσει οι φλέβες του, που δεν μπορεί να φορέσει ούτε κάλτσες ούτε παπούτσια» τόνισε στην εκπομπή Αποκαλυπτικά του Epsilon ο κ. Παγουρόπουλος, σημειώνοντας πως οι φλέβες του είναι γεμάτες κοριούς.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν μερικές μέρες ο δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος είχε αποκαλύψει στην πρωινή εκπομπή του Alpha, πως δέχτηκε τηλεφώνημα έναν ποινικό – μεγάλο όνομα σχετικά με την τραγική κατάσταση της υγείας του πρώην υπουργού και του είπε χαρακτηριστικά:«Εγώ σας προειδοποιώ, ο γέρος θα πεθάνει μέσα στο κελί και θα πεθάνει σαπίζοντας! Είναι ντροπή σας, εσείς οι έξω που τον αφήνετε σε αυτά τα χάλια και δεν λέτε μια κουβέντα».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ