Ήταν όλοι εκεί: Εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου παρουσία Μαριάννας Λάτση και των παιδιών του

Ήταν όλοι εκεί: Εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου παρουσία Μαριάννας Λάτση και των παιδιών του

Χθες σε εκδήλωση στο Εθνικό Θέατρο οι αγαπημένοι άνθρωποι του Νίκου Κούρκουλου τίμησαν τη μνήμη του, που έφυγε πριν δέκα από τη ζωή. Η σύζυγός του Μαριάννα Λάτση, η μικρότερη κόρη του Εριέττα Κούρκουλου αλλά και τα παιδιά του από τον πρώτο του γάμο Μελίτα Κούρκουλου και Άλκης Κούρκουλος ήταν εκεί. Όπως επίσης,  οι αγαπημένοι του φίλοι και συνεργάτες από το χώρο του θεάτρου αλλά και ο Πάρης Κασιδόκωστας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ παρουσιάστηκε και ένα 45λεπτο φιλμ με θέμα τη ζωή και το έργο του, με αποσπάσματα από τις κυριότερες στιγμές της καριέρας του και από ερμηνείες που έγραψαν ιστορία στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Παρούσα στην εκδήλωση-αφιέρωμα ήταν και η υπουργός Πολιτισμού, Λυδία Κονιόρδου.

Στο Εθνικό Θέατρο παραβρέθηκε σύσσωμος ο πολιτικός και καλλιτεχνικός κόσμος,  μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραμανλής, ο Κώστας Λαλιώτης, ο Ευάγγελος Βενιζέλος, η Ζωή Λάσκαρη, η Ζωζώ Σαπουντζάκη, ο Γιάννης Μπέζος κ.α.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση που έγινε προς τιμήν του:
Ήταν όλοι εκεί: Εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου παρουσία Μαριάννας Λάτση και των παιδιών τουΉταν όλοι εκεί: Εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου παρουσία Μαριάννας Λάτση και των παιδιών τουΉταν όλοι εκεί: Εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου παρουσία Μαριάννας Λάτση και των παιδιών του
Ήταν όλοι εκεί: Εκδήλωση στη μνήμη του Νίκου Κούρκουλου παρουσία Μαριάννας Λάτση και των παιδιών τουΠηγή: tlife.gr, altsantiri.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ