Εικόνες ντροπής: Σαν σκουπίδια πέταξε σε μια αυλή τα πράγματα για τους πυρόπληκτους ο Ψινάκης (εικόνες)

Εικόνες ντροπής: Σαν σκουπίδια πέταξε σε μια αυλή τα πράγματα για τους πυρόπληκτους ο Ψινάκης (εικόνες)

Με σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι μοιάζουν οι φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του Διαδικτύου από τον δήμο Μαραθώνα.

Ακόμη ένα δείγμα κακοδιαχείρισης, ο τρόπος με τον οποίο ο δήμος διαχειρίστηκε το υλικό που συγκεντρώθηκε για τους πυροπληκτους. Ή μάλλον δεν το διαχειρίστηκε αλλά το πέταξε σε κάποια αυλή, μη σεβόμενος ούτε τις ανάγκες των πολιτών του πυρόπληκτου δήμου αλλά ούτε την ευαισθησία εκείνων που από το υστέρημά τους θέλησαν να προσφέρουν στους κατοίκους του Ματιού και του Νέου Βουτζά.

Πρόκειται για ρουχισμό, τρόφιμα, συσκευές, έπιπλα, στρώματα, σεντόνια και άλλα είδη, ακόμη και κούτες με προμήθειες που ήρθαν από το εξωτερικό.

Ανάμεσά τους και παλέτες με εμφιαλωμένα νερά, τα οποία βρίσκονται εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, τον ήλιο, τις υψηλές θερμοκρασίες, τώρα τους ανέμους και αύριο τη βροχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι καταγγέλλοντες επιρρίπτουν ευθύνες στον δήμο για κακοδιαχείριση και μάλιστα την έρευνα αναλαμβάνει ο εισαγγελέας Πρωτοδικών, ο οποίος καλείται να εξακριβώσει αν ευσταθούν οι επίμαχες καταγγελίες και εάν έχουν ενδεχομένως τελεστεί αξιόποινες πράξεις.

Δείτε τις εικόνες ντροπής που προκάλεσαν την παρέμβαση του εισαγγελέα:

Ρούχα και άλλα είδη, σε κούτες ανοιγμένες, σε ένα χώρο αφύλακτο... Ρούχα και άλλα είδη, σε κούτες ανοιγμένες, σε ένα χώρο αφύλακτο… Η εικόνα θυμίζει περισσότερο αυτήν σκουπιδότοπου... Η εικόνα θυμίζει περισσότερο αυτήν σκουπιδότοπου… Κανένας σεβασμός ούτε στους πυρόπληκτους, ούτε σε όσους αποφάσισαν να προσφέρουν... Κανένας σεβασμός ούτε στους πυρόπληκτους, ούτε σε όσους αποφάσισαν να προσφέρουν… Πράγματα πεταμένα, ανακατεμένα πλέον... Πράγματα πεταμένα, ανακατεμένα πλέον… Παλέτες με νερά εκτεθειμένες στον ήλιο... Παλέτες με νερά εκτεθειμένες στον ήλιο… 

Οι φωτογραφίες που ακολουθούν αναρτήθηκαν από την ιστοσελίδα dimotisnews.gr (Ο Δημότης της Ανατολικής Αττικής) από ρεπορτάζ την Κυριακή 23/09/2018, και αναδημοσιεύθηκαν και στα social media.

Εικόνες ντροπής: Σαν σκουπίδια πέταξε σε μια αυλή τα πράγματα για τους πυρόπληκτους ο Ψινάκης (εικόνες)

ΚΛΕΙΣΙΜΟ