Ανείπωτη τραγωδία στην Αργυρούπολη: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας σε ηλικιωμένο ζευγάρι

Ανείπωτη τραγωδία στην Αργυρούπολη: Το άσχημο παιχνίδι της μοίρας σε ηλικιωμένο ζευγάρι

Όταν οι αστυνομικοί αντίκρισαν τον 79χρονο, ο οποίος κείτονταν νεκρός στο ισόγειο της οικίας, ενώ η συνομήλικη σύζυγός του ήταν επίσης νεκρή στο υπόγειο, δεν μπορούσαν παρά να σκεφτούν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Κι όμως η αλήθεια ήταν πιο απλή αλλά ακόμα πιο τραγική.

Σύμφωνα με τη νεκροψία αλλά και την έρευνα που πραγματοποίησαν οι αρχές απεφάνθησαν ότι ο 79χρονος ήταν νεκρός μέσα στο υπνοδωμάτιο, έφερε ένα μικρό τραύμα πάνω από το μάτι και πιθανότατα έφυγε αιφνίδια από τη ζωή χτυπώντας σε κάποια πτώση. Η σύζυγός του, που έπασχε από Αλτσχάιμερ, μόλις είδε τον 79χρονο μέσα σε λίμνη αίματος, έπαθε πιθανώς σοκ, και στην προσπάθειά της να ειδοποιήσει και να καλέσει κάποιον σε βοήθεια, μέσα στον πανικό της, στην προσπάθεια της να κατέβει στο υπόγειο, έπεσε από τις σκάλες και τραυματίστηκε θανάσιμα.

Ο γιος τους μάταια τηλεφωνούσε για δύο μέρες στους γονείς του. Εκείνοι δεν απαντούσαν. Διήνυσε τα λίγα χιλιόμετρα που τον χώριζαν από το σπίτι των γονιών του και σήμερα το πρωί, έσπασε το παράθυρο και μπήκε μέσα, αντικρίζοντας και τους δύο νεκρούς. Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής και ιατροδικαστής.
Πηγή:protothema.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ