«Έρχεται» η Black Week με προσφορές για μία εβδομάδα – Σε ποια προϊόντα θα υπάρξει «διάλυση» τιμών

«Έρχεται» η Black Week με προσφορές για μία εβδομάδα – Σε ποια προϊόντα θα υπάρξει «διάλυση» τιμών
Σε τρεις ημέρες από τώρα θα ξεκινήσουν οι ενδιάμεσες φθινοπωρινές εκπτώσεις, ωστόσο οι προεκπτώσεις ήδη ξεκίνησαν σε κάποια καταστήματα. Η Black Friday πάει πιο πίσω και επεκτείνεται για παραπάνω μέρες.

Οι εκπτώσεις θα κρατήσουν 15 μέρες, δηλαδή από την 1η έως την 15η Νοεμβρίου, ενώ τα καταστήματα θα είναι ανοικτά και την Κυριακή 4 Νοεμβρίου.

Ετοιμάζονται για προσφορές μιας εβδομάδας ενόψει Black Friday

Προ των πυλών είναι και η Black Friday, ο αμερικανικός «θεσμός» τις καταναλωτικής φρενίτιδας με τις απίστευτες προσφορές για μία ημέρα, που ήρθε στην Ελλάδα το 2016.

Η «Μαύρη Παρασκευή» θα είναι φέτος στις 23 Νοεμβρίου και αναμένεται να είναι το ίδιο επιτυχημένη, όπως και το 2017, όπου ο τζίρος αυξήθηκε κατά 40% σε σχέση με την αντίστοιχη μέρα του 2016.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμποροι ετοιμάζονται για δυνατές προσφορές, ενώ πολλοί σκέπτονται άτυπα να μετατρέψουν την Black Friday σε… Black Week, δηλαδή οι προσφορές να έχουν διάρκεια μίας εβδομάδας!

Υπενθυμίζεται ότι το πέρυσι, κατά τον απολογισμό της Black Friday, o πρόεδρος της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλης Κορκίδης, είχε πει πως η Black Friday είχε επεκταθεί σε τριήμερο από κάποιους εμπόρους, επισημαίνοντας πως «του χρόνου κάποιοι θα ζητάνε Greek Black Week».

Οι τηλεοράσεις είναι γενικά στις προσφορές της Black Friday. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να είστε προσεκτικοί έτσι ώστε να αποφύγετε ανώνυμες τηλεοράσεις χαμηλής ποιότητας.

Τα ρούχα είναι εποχιακά. Όταν τα καταστήματα περνούν στην χειμερινή περίοδο ρίχνουν τις τιμές στα ανοιξιάτικα και τα καλοκαιρινά ρούχα. Ωστόσο τα χειμερινά ρούχα θα βρίσκονται στα εκπτωτικά ράφια της Black Friday 2018 στην Ελλάδα. Εξάλλου από την 1η Νοεμβρίου και για ένα 10ημερο θα υπάρχουν οι φθινοπωρινές εκπτώσεις 2018.

Επιπλέον, αν ανακαινίζετε ένα δωμάτιο και ψωνίζετε από ένα ανεξάρτητο κατάστημα επίπλων, τότε μπορείτε να διαπραγματευτείτε την τιμή αν αγοράζετε πολλά πράγματα. Δεν υπάρχει λόγος να περιμένετε μέχρι την Black Friday 2018 ελπίζοντας να βρείτε μια προσφορά σε ένα κομμάτι.

Πηγή:dikaiologitika.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ