Η τραγική ιστορία της συντρόφου του Υπάτιου Πατμάνογλου – Σύντομα ο γάμος τους

Η τραγική ιστορία της συντρόφου του Υπάτιου Πατμάνογλου – Σύντομα ο γάμος τους

Η είδηση του δεύτερου γάμου του Υπάτιου Πατμάνογλου που στις 26 Φεβρουαρίου του 2017 είδε τη σύζυγό του Αποστολία και τον μικρό του γιο Παύλο να σκοτώνονται όταν μία Porsche που οδηγούσε ο Γιώργος Βακάκης έπεσε στο αυτοκίνητό τους που ήταν σταθμευμένο σε πάρκινγκ της Εθνικής Οδού,  έκανε το γύρο του διαδικτύου.

Αμέσως είδαν το φως της δημοσιότητας πληροφορίες για τη γυναίκα που έκανε τον άτυχο άντρα, ο οποίος είδε την οικογένειά του να ξεκληρίζεται, να αποφασίσει να προχωρήσει τη ζωή του. Σύμφωνα με αυτές, η μέλλουσα σύζυγος του Υπάτιου Πατμάνογλου ονομάζεται Εμανουέλα, κατάγεται από τα Μέγαρα και όπως ο σύντροφός της  έτσι και αυτή έχει βιώσει μία απίστευτη τραγωδία στη ζωή της όταν σύντροφός της μην αντέχοντας τον χωρισμό τους αυτοκτόνησε.

Ο πατέρας του αυτόχειρα μιλώντας στο protothema.gr επιβεβαίωσε ότι ο γιος του αυτοκτόνησε στις 27 Σεπτεμβρίου του 2017. «Όταν η κοπέλα του ζήτησε να χωρίσουν τότε δεν άντεξε τον χωρισμό και έβαλε τέλος στη ζωή του. Πήρε το όπλο και αυτοπυροβολήθηκε στην καρδιά». Μάλιστα σύμφωνα με τον πατέρα, ο γιος του λίγο πριν πεθάνει είχε αφήσει μήνυμα στο facebook που έλεγε «εγώ θα φύγω για ένα μακρινό ταξίδι και στην κηδεία μου , μην έρθεις ποτέ. Να ξέρεις πως για όλα φταίει συγγενικό σου πρόσωπο» .

Όπως ανέφερε επίσης ο πατέρας, το ζευγάρι, που είχε 8 χρόνια σχέση, τσακωνόταν συχνά και πολλές φορές υπήρχαν παρεμβάσεις από τρίτα πρόσωπα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Υπάτιος Πατμάνογλου και η νέα του σύντροφος περιμένουν παιδί και ο γάμος τους θα γίνει τον Δεκέμβρη.

Πηγή:athensvoice.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ