Γιος γνωστής αστρολόγου, έμπορος αυτοκινήτων και σεσημασμένος ναρκέμπορος στο καρτέλ κοκαΐνης

Γιος γνωστής αστρολόγου, έμπορος αυτοκινήτων και σεσημασμένος ναρκέμπορος στο καρτέλ κοκαΐνης

Τεράστια είναι η επιτυχία της Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής και με διεθνή αντίκτυπο, ύστερα από την εξάρθρωση του καρτέλ της κοκαΐνης που η διαχείριση του γινόταν από τα Νότια Προάστια της Αττικής.

Οι πληροφορίες για τη δράση των τριών αντρών είχαν περιέλθει στη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής τους τελευταίους δύο μήνες και εκείνη ενημέρωσε την DEA και τις Αρχές του Εκουαδόρ.

Ένας έμπορος αυτοκινήτων, ο ιδιοκτήτης γνωστής καφετέριας στα Νότια Προάστια και γιος γνωστής αστρολόγου που έχει πεθάνει πλέον και ένας σεσημασμένος έμπορος ναρκωτικών με ελληνική υπηκοότητα και καταγωγή από την Αλβανία που είχε συλληφθεί στο παρελθόν στην Ιταλία για εμπορία και διακίνηση 200 κιλών κάνναβης, ετοίμαζαν μεταφορά 382 κιλών πεντακάθαρης κοκαΐνης με ιστιοφόρο από το Εκουαδόρ στην Αυστραλία, την οποία θα πωλούσαν έναντι 80.000-100.000 ευρώ το κιλό.

Πέρα από τους ήδη 9 συλληφθέντες της οργάνωσης εντοπίστηκαν άλλοι δύο σήμερα στο Εκουαδόρ και συνελήφθησαν εκ των οποίων ο ένας είναι αδελφός του σεσημασμένο εμπόρου ναρκωτικών. Ο ένας από τους δύο επιχειρηματίες είχε επίσης απασχολήσει στο παρελθόν τις Αρχές για υποθέσεις οικονομικού ενδιαφέροντος, ενώ ερευνάται αν έχουν διακινήσει ποσότητες και στην Ελλάδα, κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο.

Πηγή: news247.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ