Θρίλερ με το πτώμα της φοιτήτριας στη Ρόδο: Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Θρίλερ με το πτώμα της φοιτήτριας στη Ρόδο: Όλα δείχνουν εγκληματική ενέργεια

Η αναγνώρισή της έγινε από τατουάζ που είχε –  Στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν και άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από τις αρμόδιες υπηρεσίες οι έρευνες για την υπόθεση της σορού νεαρής κοπέλας που εντοπίστηκε πριν από μερικές ημέρες στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου, καθώς όπως όλα τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν, πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, όπως γράφει η εφημερίδα Ροδιακή!

Η άτυχη 21χρονη φοιτήτρια, στην οποία ανήκει το πτώμα, σπούδαζε τα τελευταία τρία χρόνια στο νησί μας, ήταν ιδιαίτερα κοινωνική και αγαπητή στους φίλους και συμφοιτητές της, παρακολουθούσε τα μαθήματά της και δεν είχε δώσει το παραμικρό δικαίωμα όλα αυτά τα χρόνια της παραμονής της στη Ρόδο. Για αυτό και η είδηση του θανάτου της έχει προκαλέσει σοκ και λύπη σε όσους την γνώριζαν!

Η αναγνώρισή της έγινε από το τατουάζ που έφερε στη γάμπα του δεξιού της ποδιού, ένα τριαντάφυλλο σε χρώμα μαύρο και κόκκινο, ενώ συγγενείς της ήρθαν στο νησί μας και χθες το μεσημέρι επιβεβαίωσαν την ταυτότητά της και επίσημα.

Συγκλονισμένοι οι γονείς αλλά και οι συγγενείς της άτυχης κοπέλας αδυνατούν να πιστέψουν αυτό που έχει συμβεί στο παιδί τους και ζητούν απαντήσεις στα χιλιάδες ερωτήματα που προκύπτουν.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο θάνατος της 21χρονης φοιτήτριας από το Διδυμότειχο οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, καθώς δεν υπάρχουν οι οποιεσδήποτε ενδείξεις για ατύχημα ή αυτοχειρία!

Αυτό προκύπτει και από την ιατροδικαστική εξέταση, το πόρισμα της οποίας παραδόθηκε στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας. Τα όποια σημαντικά στοιχεία έχουν ανακύψει από αυτό, τα εξετάζει το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου το οποίο και διενεργεί τη σχετική προανάκριση για τη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Βάσει των ίδιων πληροφοριών, η ιατροδικαστική εξέταση ξεκαθαρίζει ότι η άτυχη κοπέλα δολοφονήθηκε από άγνωστο ή άγνωστους δράστες.

Μάλιστα στο σώμα της φέρεται να υπάρχουν και άλλα χτυπήματα από αυτά που της προκάλεσαν τα βράχια ή η θάλασσα!Σημαντικό στοιχείο είναι επίσης και ο χρόνος θανάτου της 21χρονης, ο οποίος προσδιορίζεται το προηγούμενο βράδυ ή ακόμα και τα ξημερώματα της 28ης Νοεμβρίου, της ημέρας δηλαδή κατά την οποία εντοπίστηκε η σορός της στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους της Λίνδου!

Από την ιατροδικαστική αναμένεται να προκύψουν και άλλα συμπεράσματα τις επόμενες ημέρες με την έκδοση των αποτελεσμάτων από τις τοξικολογικές και άλλες εξετάσεις που έχουν γίνει.

Ερωτήματα που «καίνε»
Η νεαρή κοπέλα ήταν ένα ήσυχο άτομο που ήρθε στη Ρόδο για σπουδές και είχε άριστες σχέσεις με την οικογένειά της με την οποία ήταν ιδιαίτερα «δεμένη» και είχε τακτική επικοινωνία.

Γι’ αυτό και τα όσα συνέβησαν προκαλούν εύλογα ερωτήματα σε συγγενείς και φίλους, ενώ απαντήσεις καλούνται να δώσουν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές που χειρίζονται την υπόθεση.

Ερωτήματα για το πώς και γιατί βρέθηκε στη συγκεκριμένη περιοχή (Λίνδο) η οποία μάλιστα είναι και δύσβατη, η 21χρονη βραδινές ώρες και εκτός τουριστικής περιόδου όπου τα πάντα είναι «νεκρά»;

Πήγε με τη θέλησή της ή κάποιος άλλος την ανάγκασε;
Εάν τελικά αποδειχτεί ότι πρόκειται για έγκλημα (όπως όλα δείχνουν), τελέστηκε εκεί ή κάπου αλλού και η άτυχη νεαρή κοπέλα μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της ή ακόμα και νεκρή και την πέταξαν στη θάλασσα προκειμένου να «κρύψουν» τα ίχνη τους ο δράστης ή οι δράστες;

Σημαντικά ερωτηματικά άλλωστε δημιουργεί και το γεγονός ότι η κοπέλα δεν φορούσε ρούχα παρά μόνο το στηθόδεσμό της, ενώ και στη γύρω περιοχή, παρά τις έρευνες που έγιναν από τους Λιμενικούς δεν βρέθηκαν δικά της αντικείμενα.

Ωστόσο το στοιχείο αυτό επιβεβαιώνει εν μέρει το σενάριο ότι η 21χρονη μεταφέρθηκε στην περιοχή της Λίνδου με ή χωρίς τις αισθήσεις της.

Υπενθυμίζεται ότι όλα ξεκίνησαν όταν το πρωί της 28ης Νοεμβρίου 2018, κλιμάκιο του Λιμενικού στη Λίνδο, εντόπισε στην περιοχή «Φώκια» στους Πεύκους τη σορό άγνωστης γυναίκας ηλικίας 25-35 ετών, λευκή, με ύψος περίπου 1,75 μ., με μαύρα μαλλιά και κανονική σωματική διάπλαση, ενώ στο δεξί πόδι, στη γάμπα, έφερε τατουάζ σε σχήμα τριαντάφυλλο χρώματος μαύρο και κόκκινο. Η άγνωστη γυναίκα φορούσε μόνο το στηθόδεσμό της και κανένα άλλο ρούχο. Άμεσα με τον εντοπισμό της σορού ενημερώθηκε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ρόδου και το ΕΚΑΒ το οποίο και μετέφερε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο της Ρόδου τη σορό, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου αλλά και στοιχεία τέτοια που να οδηγήσουν στην ταυτοποίησή της.

Πηγή: rodiaki.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ