Νέα τροπή στην υπόθεση της Ρίας Αντωνίου – Τα sms που έφεραν τη σύγκρουση

Νέα τροπή στην υπόθεση της Ρίας Αντωνίου – Τα sms που έφεραν τη σύγκρουση

Νέα τροπή έχει πάρει η υπόθεση του βιασμού της Ρίας Αντωνίου που κατηγορεί τον σύντροφό της. Η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει πως η παρουσιάστρια φέρει ελαφριά σωματική βλάβη.

Η εκπομπή «Top Story» παρουσίασε αποκλειστικά το ντοκουμέντο της ιατροδικαστικής εξέτασης, η οποία δείχνει ότι βρέθηκαν στην παρουσιάστρια εκχυμώσεις στην περιφέρεια του άνω βλεφάρου, στο αριστερό χέρι κοντά στον αντίχειρα, στο άνω τρίτο μόριο τον άνω μηρό, στο άνω τριτομόριο στην άνω επιφάνεια του αριστερού μηρού, ελήφθη κολπικό έκκριμα και δείγμα σιέλου για dna, μικρή εκδοχή στην έσω δεξιά παρία χώρα και αμυχή στην έξω παρία.

«Ακόμα και σε μία σχέση, το πότε μία γυναίκα θα θέλει να συνευρεθεί ερωτικά με τον σύντροφό της είναι απόλυτα δικαίωμα της. Εάν αυτό συμβεί κατόπιν ξυλοδαρμού ή καταναγκασμού, τότε πληρούνται οι προϋποθέσεις του νόμου περί βιασμού. Όπως έγινε και στη συγκεκριμένη περίπτωση», τόνισε ο δικηγόρος της Ρίας Αντωνίου στην εκπομπή του Open TV.

Επιπλέον, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος συμπλήρωσε πως, όταν η Ρία Αντωνίου έφυγε τρέχοντας από τον χώρο που έγινε αυτό το δραματικό γεγονός, την είδαν κάποιοι αστυνομικοί με αίματα στο πρόσωπο και σε μεγάλο πανικό. Αυτοί την οδήγησαν στο Αστυνομικό Τμήμα των Αμπελοκήπων, όπου έγινε και η μηνυτήρια αναφορά.

Από την άλλη, η πλευρά του επιχειρηματία με την οποία συνομίλησε με τον Πέτρο Κουσουλό έδωσε μία εντελώς διαφορετική εκδοχή για το τι ακριβώς έγινε εκείνο το Σαββατοκύριακο.

«Φαίνεται πως το ζευγάρι, πριν το μοιραίο Σαββατοκύριακο των καταγγελιών να είχε περάσει μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Δύο μέρες πριν τον καταγγελλόμενο ξυλοδαρμό και βιασμό είχαν βγει δύο συνεχόμενα βράδια με πολύ γνωστούς επιχειρηματίες. Μάλιστα, ο ένας από τους δύο δραστηριοποιείται στα ΜΜΕ.

Η πλευρά του επιχειρηματία αναφέρει ότι η παρουσιάστρια πήρε το κινητό του συντρόφου της στα χέρια της. Ήταν ξεκλείδωτο και είδε κάποια μηνύματα που του είχε στείλει μία πολύ γνωστή καλλιτέχνιδα. Έγινε έξω φρενών. Ακολούθησε ένας καβγάς. Αργότερα, ήρθαν σε σεξουαλική επαφή. Κοιμήθηκαν το Σάββατο το βράδυ και την Κυριακή το μεσημέρι μετά από κάποια τηλεφωνήματα που φέρεται να έκανε η παρουσιάστρια με άγνωστα άτομα αποφάσισε να φύγει και να καταγγείλει αυτά, τα οποία κατήγγειλε.

Μάλιστα, το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρει ότι πίσω από αυτή την ιστορία κρύβονται δύο άλλοι αρκετά γνωστοί επιχειρηματίες της Ελλάδος, οι οποίοι φαίνεται να την παρότρυναν να κάνει αυτά που έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα», ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής του Open TV.

Πηγή:instanews.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ