Ρία Αντωνίου: Αποσύρει τη μήνυση για το «βιασμό»

Ρία Αντωνίου: Αποσύρει τη μήνυση για το «βιασμό»

Στο παρελθόν φαίνεται πως ανήκει η υπόθεση της καταγγελίας του μοντέλου Ρία Αντωνίου, η οποία ισχυρήστηκε ότι βιάστηκε από τον επιχειρηματία Χρήστο Ψωμόπουλο.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», η ξανθιά καλλονή και ο γνωστός επιχειρηματίας κυκλοφορούν ξανά μαζί στα γνωστά τους στέκια και κέντρα διασκέδασης.

Μάλιστα, τo βράδυ του περασμένου Σαββάτου διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδούν ο Αντώνης Ρέμος και η Δέσποινα Βανδή και οι θαμώνες δεν πίστευαν στα μάτια τους.

Την ερχόμενη Δευτέρα (4/2), σύμφωνα με τον συνήγορο της Ρίας Αντωνίου, Μιχάλη Δημητρακόπουλο, υπάρχει προκαθορισμένο ραντεβού με την πελάτισσά του προκειμένου να συζητήσουν για την πορεία της μήνυσης και τις επόμενες κινήσεις τους.

Η 31χρονη αναφέρει πως ήταν πολύ ψυχοφθόρο αυτό που έζησε, όμως, τώρα είναι σε καλύτερη φάση και πλέον έχουν αποκατασταθεί οι σχέσεις τους.

«Μας συνδέει μια σχέση φιλική. Θα αποσύρω τη μήνυση έτσι ώστε να κλείσει αυτή η υπόθεση που ήταν πολύ ψυχοφθόρα και για τους δύο», τονίζει η ίδια.

Πηγή:topontiki.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ