Εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Εντοπίστηκαν τρεις νεαροί που φέρονται ότι την κακοποίησαν το 2017

Εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη: Εντοπίστηκαν τρεις νεαροί που φέρονται ότι την κακοποίησαν το 2017
  • H μητέρα της Ελένης στην κατάθεσή της κατονόμασε τους δυο από τους τρεις άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στο βιασμό του παιδιού της
  • Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο νησί κατάφεραν να εντοπίσουν και τον τρίτο άνδρα
  • Πρόκειται για έναν 19χρονο σήμερα νεαρό, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο που θα κληθούν άμεσα να καταθέσουν

Η  προκαταρκτική εξέταση έχει παραγγείλει η ανακρίτρια Ρόδου, για την υπόθεση βιασμού της Ελένης Τοπαλούδη, έναν χρόνο πριν από τη δολοφονία της βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες η μητέρα της Ελένης στην κατάθεσή της την περασμένη Παρασκευή κατονόμασε τους δυο από τους τρεις άνδρες που φέρεται να εμπλέκονται στο βιασμό του παιδιού της. Οι άνδρες της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας στο νησί όμως, σύμφωνα με πηγές του ΑΝΤ1, κάνοντας πολύ διακριτική δουλειά σε παρέες του νησιού και μιλώντας με νέους, κατάφεραν να εντοπίσουν και τον τρίτο άνδρα.

Πρόκειται για έναν 19χρονο σήμερα νεαρό, έναν 22χρονο και έναν 23χρονο. Και οι τρεις είναι από το χωριό Μάσσαρι της Ρόδου και μάλιστα την εποχή του καταγγελθέντος βιασμού ο ένας από τους τρεις ήταν ανήλικος. Λέγεται ότι αυτό που δηλώνουν στον κύκλο τους και στις οικογένειές τους είναι ότι δεν ήταν βιασμός, αλλά ό,τι συνέβη εκείνο το βράδυ, ήταν με τη συναίνεση της άτυχης φοιτήτριας.

Από την πρώτη στιγμή μάλιστα που η μητέρα της Ελένης Τοπαλούδη είπε στα μέσα ότι θα τους κατονομάσει, όλοι μαζί απευθύνθηκαν σε γνωστό δικηγόρο της Ρόδου, προκειμένου να δουν πως μπορούν να κινηθούν νομικά.

Θέμα ημερών είναι να κληθούν οι τρεις νεαροί από την ανακρίτρια προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις, ενώ αστυνομικοί «χτενίζουν» το διαδίκτυο για να εντοπίσουν το επίμαχο βίντεο, το οποίο, όπως καταγγέλλουν οι γονείς της Ελένης, οι 3 νεαροί κατέγραψαν την ώρα της συνεύρεσης και το ανέβασαν στο ίντερνετ.

Η οικογένεια της άτυχης φοιτήτριας ζητά επίμονα οι Αρχές να μπορέσουν να ξεκλειδώσουν το λάπτοπ της φοιτήτριας, που παραμένει κλειδωμένο, καθώς εκεί θεωρούν οι γονείς της ότι υπάρχει τόσο το βίντεο, όσο και πιθανά μηνύματα εκβιασμού των τριών νεαρών προς την κόρη τους όπως από την αρχή έχουν υποστηρίξει.

Να σημειωθεί πως ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι ισχυρισμοί των γονέων ότι οι τρεις διατηρούν φιλικές σχέσεις με τον 21χρονο από την Λίνδο, καθώς θεωρούν ότι όλοι μαζί δρούσαν ως κύκλωμα, που εκβίαζε την κόρη τους για να υποκύπτει στις ανήθικες προτάσεις τους.

Πηγή:altsantiri.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ