Στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο του αρχιμανδρίτη

Στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο του αρχιμανδρίτη

Σύμφωνα με πληροφορίες του newpost.gr, στενεύει ο κλοιός για τον δολοφόνο του αρχιμανδρίτη που βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του στο Γέρακα, σύμφωνα με πληροφορίες υψηλόβαθμων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. Οι έρευνες εστιάζονται στον στενό κοινωνικό κύκλο του άτυχου αρχιμανδρίτη με του αστυνομικούς να έχουν θέσει στο μικροσκόπιο των ερευνών τους, συγκεκριμένα πρόσωπα.

Όπως εκτιμούν σύντομα οι έρευνες θα αποφέρουν καρπούς και θα συλληφθεί ο δράστης της άγριας δολοφονίας του ιερωμένου που εκτιμάται πως ήταν γνώριμος του. Στο σπίτι του έμπαιναν λίγοι άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και ο φίλος του ιερέας επίσης, που τον εντόπισε δολοφονημένο και κάλεσε την αστυνομία.

Το μικρό σκυλί εντοπίστηκε τρομαγμένο σε μια γωνιά του σπιτιού και σύμφωνα με καταθέσεις των γειτόνων, δεν γάβγισε καθ΄όλη την διάρκεια της ημέρας κάτι που οδηγεί στο συμπέρασμα πως η μυρωδιά του ανθρώπου που μπήκε στο σπίτι και στην συνέχεια δολοφόνησε τον ιερέα, του ήταν γνώριμη.

Οι αστυνομικοί έχουν εστιάσει σε στοιχεία που έχουν εντοπίσει στο σπίτι του δολοφονημένου ιερέα και εμφανίζονται πεπεισμένοι πως, ο δράστης ήταν άτομο που ο ιερέας είτε είχε επαφές, είτε είχε βοηθήσει μέσω της φιλανθρωπικής του δράσης και του άνοιξε χωρίς φόβο όταν του χτύπησε την πόρτα.
Πηγή:newpost.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ