Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του θανάτου της 47χρονης γυναίκας η οποία έπεσε στο κενό από τον τρίτο όροφο του εμπορικού κέντρου The Mall Athens στο Μαρούσι.

Οι αστυνομικοί που πραγματοποιούν τις έρευνες έλεγξαν το υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του εμπορικού κέντρου όπου φαίνεται η άτυχη γυναίκα να βρίσκεται στην κορυφή της κυλιόμενης σκάλας στο τρίτο επίπεδο του κτιρίου μιλώντας στο κινητό τηλέφωνο σε έντονο ύφος.

Ξαφνικά κάνει μια κίνηση, πιάνεται από την κουπαστή της σκάλας και πέφτει στο κενό προκαλώντας πανικό στους εκατοντάδες επισκέπτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο Εμπορικό Κέντρο.

Άμεσα στο σημείο έφθασαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και περιπολικά. Η 47χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη προκειμένου να την κρατήσουν στην ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρουν, καθώς τα τραύματα της ήταν συντριπτικά.

Οι αστυνομικοί προκρίνουν την εκδοχή της αυτοκτονίας, καθώς την εντόπισαν και σε βίντεο του σταθμού «Ειρήνη» του ΗΣΑΠ, να περπατά από την αποβάθρα μέχρι το Mall μιλώντας διαρκώς έντονα στο κινητό της.

Πρόκειται για μια 47χρονη από την Λέσβο, η οποία εργαζόταν σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Η μητέρα της το τελευταίο διάστημα ζει σε χωριό της Εύβοιας.

Αυτόπτης μάρτυρας του περιστατικού ήταν και η γνωστή σοπράνο Φωτεινή Δάρρα, η οποία εκείνη την ώρα έκανε βόλτα στο The Mall με τον σύζυγό της και τα δύο ανήλικα παιδιά τους.

Πηγή: in.gr