Συγκεκριμένα πρόκειται για έναν 78χρονο συνταξιούχο και μια 72χρονη συγχωριανή του, των οποίων τα σπίτια τους βρίσκονται στην ίδια γειτονιά

Η 72χρονη έχει παιδιά, εγγόνια και δισέγγονα και χήρεψε πριν από περίπου έξι χρόνια. Ενώ πριν από μια διετία χήρεψε και ο 78χρονος γείτονας της που έμεινε μόνος του γιατί δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια.

Ο γιος της 72χρονης  την επισκέφτηκε  του ανήμερα του Ευαγγελισμού, και παρατήρησε πως το πατρικό του σπίτι ήταν ερμητικά κλειστό. Στην αρχή πίστεψε πως η μητέρα του θα βρίσκεται ακόμα στην εκκλησία και έτσι άνοιξε το σπίτι με τα δικά του κλειδιά. Τότε έκπληκτος παρατήρησε πως στο τραπέζι υπήρχε ένα γράμμα που του εξηγούσε τι έχει συμβεί.

Η μητέρα του έγραφε πως αποφάσιζε να συζήσει με τον 78χρονο που ήταν ο ανεκπλήρωτος έρωτας των παιδικών της χρόνων, πριν την παντρέψουν και αναχωρήσει για την Αθήνα. Ακόμη του εξηγούσε πως έχει διευθετήσει όλα τα κληρονομικά τους και ζητούσε από τον ίδιο και τα υπόλοιπα παιδιά της να σεβαστούν την απόφαση της να ζήσει την υπόλοιπη ζωή της με τον σύντροφο της καρδιάς της.

Τα παιδιά της δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως η μητέρα τους θα έκανε κάτι τέτοιο, και έφτασαν την υπόθεση μέχρι το αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να διερευνήσουν αν πίσω απ το γράμμα  κρύβεται κάτι άλλο. Κανείς τους δε γνώριζε για το τίποτα ερωτικό ειδύλλιο και αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καταγγελία εξαφάνισης, ζητώντας να γίνει έρευνα.

Η Αστυνομία ερεύνησε και το σπίτι του 78χρονου, το οποίο ήταν επίσης κλειστό αλλά εσωτερικά τακτοποιημένο και στην εντέλεια.

Το ερωτικό φευγιό των δυο ηλικιωμένων έχει πυροδοτήσει πλήθος συζητήσεων στη μικρή κοινωνία του χωριού.

Οι Αστυνομικές πήγες αναφέρουν πως η ηλικιωμένη γυναικά επικοινώνησε τηλεφωνικά με τα παιδιά της, για να τα καθησυχάσει και για να τους πει πως βρίσκεται μαζί με τον σύντροφο της κάπου στη περιοχή του Βόλου όπου ζούσε ο ηλικιωμένος μέχρι και τη συνταξιοδότηση του.

Πηγή:peoplegreece.com