Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

Οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι: Πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και αυτοκτόνησε

27χρονος πατέρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι. Δίπλα του νεκρό το 4χρονο αγοράκι του. Γειτόνισσα άκουσε πυροβολισμό από καραμπίνα και ειδοποίησε την αστυνομία. Σκότωσε το παιδί και αυτοκτόνησε η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας.

Μια ακόμα αδιανόητη οικογενειακή τραγωδία. Αυτή τη φορά σημειώθηκε στο Χαλάνδρι, όπου 27χρονος πατέρας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας, σκότωσε τον μόλις 4 ετών γιο του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όλα έγιναν περίπου το μεσημέρι της Κυριακής μέσα στο σπίτι της οικογένειας στην οδό Τυμφρηστού στο Χαλάνδρι.

Γειτόνισσα της οικογένειας άκουσε πυροβολισμό από καραμπίνα και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι στο Χαλάνδρι και μπήκαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν αντιμέτωποι με την τραγωδία, που θυμίζει πολύ εκείνη πριν από μερικές εβδομάδες στο Νέο Κόσμο. Νεκρός με τραύμα από όπλο στο κεφάλι ήταν ο 27χρονος πατέρας. Και δίπλα του, νεκρό το 4χρονο αγοράκι του.

Η πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας είναι πως ο 27χρονος σκότωσε το παιδί και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και αυτοκτόνησε.

Εκείνο που ακόμη παραμένει άγνωστο, είναι το τι οδήγησε τον νεαρό πατέρα στην απόφαση να σκοτώσει το αγοράκι του και στη συνέχεια να αφαιρέσει τη ζωή του.

Η περιοχή έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και οι έρευνες για την οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Πηγή: newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ