Ένας χρόνος από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη: Τι ετοίμασαν οι συνεργάτες του

Ένας χρόνος από το τροχαίο του Παντελή Παντελίδη: Τι ετοίμασαν οι συνεργάτες του

Με ένα ακόμα νέο τραγούδι θα αφήσει το στίγμα του ο Παντελής Παντελίδης, το οποίο, μάλιστα κυκλοφόρησε σήμερα 18 Φεβρουαρίου, ακριβώς ένα χρόνο μετά το μοιραίο τροχαίο που του στέρησε τη ζωή.

Αν και ο τραγουδιστής δεν είναι πια ανάμεσά μας, εξακολουθεί να μας συντροφεύει με τα κομμάτια του, δύο εκ των οποίων κυκλοφόρησαν μετά το θάνατό του και γνώρισαν μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα, το Θυμάμαι παρέμεινε επί 16 συνεχείς εβδομάδες στην κορυφή του airplay και μετρά  24 εκατομμύρια προβολές στο YouTube, ενώ το Άλλη Μια Ευκαιρία έγινε αμέσως πρώτο στο iTunes και, μέσα σε περίπου τρεις μήνες, «αγγίζει» τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τιμώντας την μνήμη του, οι συνεργάτες του Παντελή αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο ένα ακόμα τραγούδι του, με τίτλο Καράβια Στο Βυθό, που θα κυκλοφορήσει ανήμερα της συμπλήρωσης ενός χρόνου από τον θάνατό του, από την Minos EMI/ Universal, μαζί με την εφημερίδα Παραπολιτικά.

«Στο στούντιο, εκτός από αυτά που μπαίνανε τελικά στο album, είχαμε και άλλα τραγούδια τα οποία δεν είχαμε επιλέξει να μπουν», είπε, στο Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω, ο μαέστρος του Παντελή, Ρουσσέτος Δημητρόγλου και μίλησε για τις τελευταίες στιγμές με τον τραγουδιστή και όσα γράφονται για το τροχαίο.
Πηγή:peoplegreece.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ