Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής που είδε τις σορούς του τροχαίου με την Πόρσε

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής που είδε τις σορούς του τροχαίου με την Πόρσε

Συγκλονίζει ο ιατροδικαστής Γιώργος Ντιλέρνια, o οποίος διενήργησε τη νεκροψία και στα 4 θύματα του μοιραίου τροχαίου στο Υπατο Θηβών, περιγράφοντας την κατάσταση των 4 σορών, της 33χρονης Αποστολίας, του 3χρονου γιου της Παύλου, του 23χρονου Γιώργου Βακάκη οτυ φίλου του Ανδρέα Γεωργακόπουλου.

Οπως αποκαλύπτει ο ιατροδικαστής, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό STAR, οι σοροί έφεραν κακώσεις που προέκυψαν από τη σφοδρή σύγκρουση των οχημάτων και που μαρτυρούσαν ότι ο θάνατος ήταν ακαριαίος. Οι θερμοκρασίες, μάλιστα, που αναπτύχθηκαν στα οχήματα μετά την έκρηξη ήταν τόσο μεγάλες που η απανθράκωση ενδεχομένως να κάλυψε αρκετές άλλες κακώσεις.

«Ηταν σαν να κλείνει ο διακόπτης»
Ειδικότερα η 33χρονη μητέρα είχε κατάγματα στον αυχένα, ενώ το 3χρονο αγοράκι της είχε κρανιοεγκεφαλικές βαριές κακώσεις, όπως και ο οδηγός της μοιραίας Πόρσε, Γιώργος Βακάκης. «Φανταστείτε πώς είναι ένας διακόπτης ηλεκτρικού ρεύματος. Τον κλείνεις κι αυτό είναι». είπε ο ιατροδικαστής αναφερόμενος στον ακαριαίο θάνατο των τεσσάρων.

Είναι σοκαριστικό ότι καμία από τις 4 σορούς δεν αναγνωριζόταν μετά το φρικτό τροχαίο. «Σκεφτείτε ότι για τους δυο επιβάτες της Πόρσε χρειαστήκαμε τεστ DNA» συμπληρώνει ο ιατροδικαστής. Εξάλλου μιλώντας στο κανάλι “Ε” ο κ. Ντιλέρνια αναρωτήθηκε τι θα συνέβαινε, αν η Πόρσε έπεφτε με τέτοια ταχύτητα σε βενζινάδικο και όχι σε πάρκινγκ.

«Ήταν σοκαριστικό το βίντεο του πως έγινε όλο. Φανταστείτε αν αυτό το αμάξι έμπαινε σε βενζινάδικο, σε μία αντλία βενζίνης τι μπορούσε να γίνει και αν εκεί υπήρχαν και άλλα σταθμευμένα αυτοκίνητα με οικογένειες».
Πηγή:thetoc.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ