Πανέξυπνη ιδέα: Στην Κατερίνη θα κάνουν πάρτι με 51 DJs χωρίς να παραβούν την καραντίνα!

Πανέξυπνη ιδέα: Στην Κατερίνη θα κάνουν πάρτι με 51 DJs χωρίς να παραβούν την καραντίνα!

Μία έξυπνη, νόμιμη και εφαρμόσιμη ιδέα.

Με έμπνευση από την Ιταλία και την Ισπανία, όπου οι πολίτες έβγαιναν στα μπαλκόνια και τραγουδούσαν, στην Κατερίνη «συνέλαβαν» μία πρωτότυπη και συνάμα ευχάριστη ιδέα για να σπάσουν την ρουτίνα της καραντίνας από τον κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα, το Σάββατο 21 Μαρτίου οι κάτοικοι της Κατερίνης θα έχουν πάρτι με 51 Djs.

Όχι δεν είναι αστείο! Το ραντεβού έχει ήδη δοθεί. Στις 18.30 θα βγουν όλοι στα μπαλκόνια τους και οι 51 Djs, που θα έχουν διασκορπιστεί σε όλοι την πόλη, θα παίζουν τα ίδια τραγούδια μεταξύ τους, βάσει προγραμματισμού, για 40 λεπτά, ενώ αργότερα ο κόσμος θα δώσει το στίγμα του τι θέλει να ακούσει, με τους Djs να συντονίζονται μεταξύ τους και να ακολουθούν πάντα τον ίδιο ρυθμό.

Πρόκειται για ένα τεράστιο απόλυτα συντονισμένο balcony party με συνθήματα #menoumespiti και #kanoumeparty, στο οποίο φυσικά θα τηρούνται οι απαραίτητες χωρικές αποστάσεις που επιβάλλει η πανδημία του κορωνοϊού, και θα συμμετέχουν σχεδόν όλες οι γειτονιές της Πιερίας.

Το κοινό θα ενημερωθεί για τις περιοχές στις οποίες θα βρίσκονται οι 51 DJs από έναν σχετικό χάρτη που αναμένεται να κυκλοφορήσει.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ