Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυστηροποιούνται κι άλλο τα μέτρα- Μπαίνει χρονικός περιορισμός στις εξόδους

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Αυστηροποιούνται κι άλλο τα μέτρα- Μπαίνει χρονικός περιορισμός στις εξόδους

Έτσι όπως το πάμε θα υπακούσουμε μόνο με ολική απαγόρευση…

Αν και υπάρχει απαγόρευση κυκλοφορίας για να μην εξαπλωθεί ο κορωνοϊός, οι εικόνες των τελευταίων ημερών με τους παραλιακούς δρόμους να είναι γεμάτοι, καθώς και οι πολλοί μεγάλες ουρές σε σούπερ μάρκετ και τράπεζες, αναγκάζουν την Κυβέρνηση να αυστηροποιήσει τα μέτρα που ήδη έχουν ληφθεί.

Ήδη αργά το βράδυ της Δευτέρα αποφασίστηκε το κλείσιμο της παραλίας της Θεσσαλονίκης. Με απόφαση του Νίκου Χαρδαλιά η παραλία θα κλείνει από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 8 το επόμενο πρωί αλλά και τα Σαββατοκύριακα για τις επόμενες δύο εβδομάδες.

Όπως δήλωσε στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας εξετάζεται η αυστηροποίηση του πλαισίου για τις εξόδους των πολιτών, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά το δημοσίευμα της «Καθημερινής» που έκανε λόγο για χρονικό περιορισμό της κυκλοφορίας. Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει ότι η κυβέρνηση σκέφτεται κατάργηση της γραπτής βεβαίωσης αφού δεν αναφέρεται πουθενά ο χρόνος που συντάχθηκε.

Σύμφωνα με τον κύριο Πέτσα θα υπάρχει χρονικό όριο επιστροφής από την στιγμή που ο πολίτης θα στείλει μήνυμα στο 13033 για την έξοδό του. Ξεκαθάρισε ότι το έντυπο δεν είναι για να χρησιμοποιείται έξι φορές την ημέρα, ενώ τόνισε ότι η υπερβολική χρήση των ωραρίων θα στερήσει από πολλούς συμπολίτες μας να κάνουν τις βασικές τους μετακινήσεις.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ