Χαρδαλιάς: Από σήμερα μπλόκα σε διόδια, λιμάνια, αεροδρόμια- Αλλαγές και στα πρόστιμα

Χαρδαλιάς: Από σήμερα μπλόκα σε διόδια, λιμάνια, αεροδρόμια- Αλλαγές και στα πρόστιμα

Αυστηροποιούνται οι έλεγχοι, ενώ διπλασιάζεται το πρόστιμο και θα αφαιρούνται πινακίδες.

Αιφνιδιαστική ανακοίνωση για εντατικοποίηση των ελέγχων σε διόδια, λιμάνια, αεροδρόμια από τον  υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκο Χαρδαλιά στην καθιερωμένη κυβερνητική ενημέρωση για την εξέλιξη του κορωνοϊού στην χώρα μας.

Όπως ανέφερε: «Είναι σημαντικό να παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο ειδικά τις μέρες του Πάσχα. Να προστατέψουμε τα χωριά μας. Οποιαδήποτε προσπάθεια μετακίνησης προς τα χωριά βάζει σε κίνδυνο τους κατοίκους»

Από σήμερα στις 6 το απόγευμα η Ελληνική Αστυνομία ξεκινά ελέγχους ενόψει της εξόδου του Πάσχα. Μπλόκα και έλεγχοι στα διόδια, στα αεροδρόμια, στους εθνικούς και περιφερειακούς δρόμους εξόδου και στα λιμάνια. Το πρόστιμο διπλασιάζεται και φτάνει στα 300 ευρώ,  θα αφαιρούνται οι πινακίδες και το αυτοκίνητο θα επιστρέφει στην βάση του.

Εξαίρεση αποτελούν οι μόνιμοι κάτοικοι, μέλη σωμάτων ασφαλείας και υγειονομικοί. Κανένα εισιτήριο δεν θα εκδοθεί χωρίς Ε1, τόνισε ο κ. Χαρδαλιάς για τους μόνιμους κατοίκους χωριών που σκοπεύουν να μετακινηθούν.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ