Δύσκολες ώρες για τη Σούλη Σαμπάχ- Καθηλωμένη στο κρεβάτι

Δύσκολες ώρες για τη Σούλη Σαμπάχ- Καθηλωμένη στο κρεβάτι

Ολομόναχη και με προβλήματα υγείας, περνά τις δύσκολες ώρες της καραντίνας η δημοφιλής ηθοποιός και τραγουδίστρια, η 89χρονη πλέον Σούλη Σαμπάχ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», η Σούλη Σαμπάχ βρίσκεται καθηλωμένη στο κρεβάτι χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον, τον τελευταίο χρόνο.

«Δυστυχώς, η Σούλη ζει πλέον καθηλωμένη στο κρεβάτι, χωρίς να έχει επαφή με το περιβάλλον. Αυτό συμβαίνει εδώ κι έναν χρόνο περίπου», αποκαλύπτει στην  εφημερίδα άνθρωπος που την επισκέπτεται κατά διαστήματα (με ιδιαίτερες λόγω των μέτρων προφυλάξεις  για τον κορωνοϊό).

Όλα ξεκίνησαν πριν από τρία χρόνια όταν η ψωρίαση, ένα αυτοάνοσο νόσημα που την ταλαιπωρούσε στο παρελθόν επανήλθε αλλά αυτό τη φορά πολύ επιθετικό αλλά κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτό.

Πριν από δύο χρόνια είχε ένα ατύχημα πέφτοντας από τη σκάλα που την καθήλωσε στο κρεβάτι. Η τελευταία φορά που μίλησε δημόσια αποκαλύπτοντας πόσο δύσκολα περνάει ήταν τα Χριστούγεννα του 2018.

Η πρωταγωνίστρια με καταγωγή από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου έχει πάντα στο πλευρό της την οικονόμο της που τη φροντίζει πολλά χρόνια.

«Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι τέτοια που αργά ή γρήγορα θα νιώσεις μοναξιά, αν δεν έχεις κάποιον δικό σου άνθρωπο στη ζωή. Ο καλλιτέχνης παλεύει με τη ματαιοδοξία του με τα εγώ του. Και όταν τα φώτα σβήσουν, τότε αντιλαμβάνεται πως όλη η ζωή του κρεμόταν σε ένα τεντωμένο σχοινί χωρίς γυρισμό. Δυστυχώς κι εγώ όταν βρισκόμουν στις δόξες μου, δεν έπαιρνα τηλέφωνα τους συναδέλφους μου. Άρα γιατί εκείνοι να μου τηλεφωνήσουν;», είχε δηλώσει παλιότερα στην Espresso.

Ήταν παντρεμένη με τον Δημήτρη Νικολαΐδη, ο οποίος πέθανε το 1993, γεγονός που σημάδεψε την μετέπειτα ζωή της.

Δύσκολες ώρες για τη Σούλη Σαμπάχ- Καθηλωμένη στο κρεβάτι

ΚΛΕΙΣΙΜΟ