Έτσι θα είναι φέτος το καλοκαίρι στις θάλασσες- Τι αλλάζει και θα μας αρέσει

Έτσι θα είναι φέτος το καλοκαίρι στις θάλασσες- Τι αλλάζει και θα μας αρέσει

Οι κανόνες που μπήκαν στην ζωή μας λόγω κορωνοϊού φαίνεται ότι ήρθαν για να μείνουν- τουλάχιστον οι περισσότεροι από αυτούς.

Ο Νίκος Σύψας, καθηγητής λοιμωξιολογίας του ΕΚΠΑ, Νίκος Σύψας μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ για τα μέχρι τώρα δεδομένα του κορωνοϊού, ενώ προέβλεψε ότι δεν θα χάσουμε τα φετινά μας μπάνια. Κάθε άλλο, θα πάμε στην θάλασσα αλλά θα πρέπει να τηρηθούν κάποιοι κανόνες.

«Μπάνιο στη θάλασσα θα κάνουμε αλλά με κανόνες. Δεν θα έχουμε οργανωμένες παραλίες που θα είναι χιλιάδες κόσμος μέσα, θα είναι πολύ λιγότεροι. Και επίσης θα κρατάμε τις αποστάσεις από τους γύρω μας. Από εδώ και πέρα, θα ζούμε με κανόνες.

Δεν έχει λήξει αυτή η φάση της επιδημίας η οποία είναι και η πιο επικίνδυνη με την έννοια ότι μπορεί αν εκτραπεί η κατάσταση το σύστημα υγείας να μην αντέξει. Είμαστε σαφώς στο δεύτερο ημίχρονο αλλά θα ήθελα όλοι να βοηθήσουμε να έχουμε μια ομαλή λήξη του παιχνιδιού έτσι μπούμε σιγά σιγά στην αποκλιμάκωση», ανέφερε ο κ. Σύψας τονίζοντας παράλληλα ότι πρέπει όλοι να παραμείνουμε σε συναγερμό, απομόνωση και να τηρούμε τα περιοριστικά μέτρα.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ