Ρήξη στις σχέσεις Γιάννας Αγγελοπούλου – Αλέξη Τσίπρα!

Ρήξη στις σχέσεις Γιάννας Αγγελοπούλου – Αλέξη Τσίπρα!

Οι εποχές που ο Αλέξης Τσίπρας, απολάμβανε της εμπιστοσύνης και της συμπάθειας της Γιάννας Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, φαίνεται πως έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών, φαίνεται πως έχουν διαρραγεί εδώ και κάποιο καιρό, κάτι που επιβεβαιώθηκε με την παραίτηση της από την ιδιότητα της Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων αλλά και την μη έκδοση διπλωματικού διαβατηρίου.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η Γιάννα Αγγελοπούλου Δασκαλάκη, θέλησε να ανανεώσει το διπλωματικό της διαβατήριο, απευθυνόμενη στο αρμόδιο υπουργείο, εκείνο των Εξωτερικών. Εκεί όμως φέρεται να συνάντησε μια σειρά εμπόδια αλλά και την… διστακτικότητα των υπαλλήλων να προχωρήσουν στην ανανέωση.

Η ίδια στην ανακοίνωσή που εξέδωσε, περιγράφει την αντιπαράθεση ως εξής: «Μετά την σειρά ενεργειών και παραλείψεων που αφορούν την ιδιότητά μου ως Πρέσβεως εκ Προσωπικοτήτων που κατέχω από το 1998 και την έκδοση του διπλωματικού  διαβατηρίου που παρακολουθεί την ιδιότητα αυτή, είμαι υποχρεωμένη να αποποιηθώ.

Την ανάθεση αυτή την εξέλαβα πάντα ως αναγνώριση στο πρόσωπό μου και αντίστοιχα, με όλες μου τις δυνάμεις, όλα αυτά τα χρόνια, προσέφερα στην χώρα μου εν γνώσει όλων των Κυβερνήσεων. Ποτέ δεν ζήτησα τίποτε από κανέναν.

Συνεχίζω, πέραν των εκάστοτε κυβερνητικών συμπεριφορών, να προσφέρω και να υπηρετώ αυτό που κρίνω ως σημαντικό για την χώρα μας».
Πηγή:newsit.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ