Αποκαλύψεις σοκ: «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» φώναζε η δράστις- «Μου φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της» λέει το θύμα

Αποκαλύψεις σοκ: «Πάρτα μωρή, καλά να πάθεις» φώναζε η δράστις- «Μου φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της» λέει το θύμα

Οι μαρτυρίες για βρισιές και μικρό κυνηγητό μετά την επίθεση και η νέα κατάθεση του θύματος που αρχίζει να θυμάται το πρόσωπο της μαυροφορεμένης γυναίκες τα νέα στοιχεία στα χέρια της αστυνομίας.

Αν και οι έρευνες βρίσκονται σε πολύ πρώιμο στάδιο, οι αστυνομικές αρχές έχουν ήδη συλλέξει κάποια στοιχεία που βοηθούν. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, η 34χρονη στην δεύτερη κατάθεσή της μέσα από το νοσοκομείο φέρεται να ανακαλεί περισσότερες λεπτομέρειες στη μνήμη της αναφορικά με τα όσα έγιναν. «Τώρα που θυμάμαι, από τις εικόνες τις επίθεσης, μού φάνηκε γνωστό το πρόσωπό της. προσπαθώ να καταλάβω πού την γνωρίζω. Νομίζω, θα θυμηθώ και θα σας πω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Παράλληλα, άλλο ρεπορτάζ και συγκεκριμένα του STAR, ανέφερε ότι η μαυροντυμένη γυναίκα είπε «πάρτα μωρή, καλά να πάθεις», όταν έριξε το καυστικό υγρό στο πρόσωπο της κοπέλας, ενώ, σύμφωνα με μαρτυρίες, την κυνήγησε για λίγα δευτερόλεπτα.

Τέλος, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 προβλήθηκε βίντεο με δύο μαυροφορεμένες γυναίκες στο σημείο της επίθεσης το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, που το προφίλ τους ταιριάζει στην περιγραφή που είχε δώσει το θύμα.

Αναφορικά με τις αστυνομικές έρευνες αυτές επικεντρώνονται σε πρόσωπα του στενού φιλικού κύκλου της και στο εάν είχε δεχθεί τυχόν απειλές το τελευταίο διάστημα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ