Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει: «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί και ναι θα έκανα γάμο για πρακτικό λόγο»

Ο Χάρης Ρώμας αποκαλύπτει: «Είμαστε δέκα χρόνια μαζί και ναι θα έκανα γάμο για πρακτικό λόγο»

Αποκαλυπτικός για την προσωπική του ζωή ο σεναριογράφος και ηθοποιός.

Οι συνεντεύξεις του «Dot» στον ΣΚΑΪ είναι συνήθως εκμυστηρευτικές και εξομολογητικές. Το ίδιο συνέβη και με τον Χάρη Ρώμα που βρέθηκε καλεσμένος της Νάνσυ Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή όπου μίλησε ανοικτά για την επί δεκαετίας σχέση του και τα μελλοντικά σχέδιά του.

«Είμαι ευτυχισμένος γιατί κατάφερα μέσα από τις λαίλαπες, τα χρόνια, τις φοβίες να αισθανθώ σίγουρος. Να αισθανθώ σίγουρος για αυτό που βρίσκεται δίπλα μου, να αισθανθώ σίγουρος για την αγάπη, να αισθανθώ σίγουρος για την δουλειά μου.

Η πραγματικότητα είναι πως πολύ λίγοι άνθρωποι στο διάβα της ζωής μας είναι αυτοί που μπορεί να γίνουν ο άνθρωπος της ζωής σου. Τις περισσότερες φορές δοκιμάζεις αλλά στην πορεία διαπιστώνεις ότι υπάρχουν μεγάλες αποστάσεις. Βεβαίως και απογοητεύτηκα από αυτό. Το είδα να συμβαίνει αλλά θεωρώ ότι όλα έγιναν για να φτάσω εκεί που έφτασα. Να έχω την τύχη, δηλαδή, να συναντήσω το κατάλληλο πρόσωπο. Είμαστε δέκα χρόνια μαζί  Θα έκανα γάμο, ναι, για πρακτικό λόγο. Δεν το έχω κάνει, έχω κάνει έναν άλλον γάμο που δεν ήταν να φτουρίσει».

Δείτε το συγκεκριμένο σημείο από το 3.30 και ξανά από το 8.00:

ΚΛΕΙΣΙΜΟ