Το μήνυμα της οικογένειας του ειδικού φρουρού: Η περηφάνια μας έγινε θρήνος

Το μήνυμα της οικογένειας του ειδικού φρουρού: Η περηφάνια μας έγινε θρήνος

«Ζητάμε ταπεινά συγγνώμη» λένε τα μέλη της οικογένειας του 30χρονου, εκφράζοντας την ελπίδα «ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο» στους συγγενείς του θύματος

«Η περηφάνια για τον ήρωα μας έγινε θρήνος», αναφέρει η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού, που ομολόγησε τη δολοφονία του αδικοχαμένου οδηγού ταξί από την Καστοριά, σε ένα συγκινητικό μήνυμα που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

«Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για το κακό που έγινε. Μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει», τονίζει η οικογένεια του 30χρονου, εκφράζοντας την ελπίδα «ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο στους ανθρώπους που πενθούν για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου και συνανθρώπου μας που τόσο άδικα χάθηκε».

Διαβάστε αναλυτικά την δήλωση της οικογένειας του ειδικού φρουρού.

«Εμείς, η οικογένεια του ειδικού φρουρού που κατηγορείται για την αποτρόπαια πράξη της αφαίρεσης της ζωής ενός συνανθρώπου μας, συναισθανόμενοι το βαρύ πένθος της συζύγου και των τέκνων του εκλιπόντος, Καλλιάνθης, Νικολάου και Αθανασίας, μέσα από την καρδιά μας και με πόνο ψυχής συλλυπούμαστε ειλικρινά.

Γνωρίζουμε ότι δεν υπάρχει επιστροφή για το κακό που έγινε. Μεγαλύτερη αξία από την ανθρώπινη ζωή δεν υπάρχει.

Με επίγνωση του μεγέθους του κακού που έγινε στην οικογένεια του εκλιπόντος, ζητάμε ταπεινά συγνώμη. Αισθανόμαστε βαθιά το μέγεθος των τραγικών στιγμών της οικογένειας.

Το ίδιο δράμα ζούμε και εμείς, που το παιδί μας που αναθρέψαμε με τόση αγάπη, οδηγήθηκε σε αυτή την αποτρόπαια πράξη.

Ξαφνικά η περηφάνια για τον ήρωά μας, που με κίνδυνο της ζωής του άσκησε το υπηρεσιακό του καθήκον, έγινε θρήνος για εμάς, την οικογένειά του. Ελπίζουμε ο Θεός να σταλάξει βάλσαμο στους ανθρώπους που πενθούν για την απώλεια του δικού τους ανθρώπου και συνανθρώπου μας που τόσο άδικα χάθηκε και να γαληνέψει την ψυχή του παιδιού μας για να μπορέσει να ζητήσει συγχώρεση από τον Μεγαλοδύναμο για την αδικαιολόγητη πράξη του».

Η οικογένεια του Ειδικού Φρουρού.
Πηγή: alphafm.gr

ΚΛΕΙΣΙΜΟ