Ανήκουστο: Γείτονες απαίτησαν να εκδιωχθούν οι ένοικοι από σπίτι στην Ξάνθη, επειδή ενοχλούσε το αυτιστικό παιδί

Ανήκουστο: Γείτονες απαίτησαν να εκδιωχθούν οι ένοικοι από σπίτι στην Ξάνθη, επειδή ενοχλούσε το αυτιστικό παιδί

Είναι από αυτές τις ειδήσεις που ντρέπεσαι ακόμα και να γράψεις…

Μία εξοργιστική και συνάμα θλιβερή καταγγελία κάνει το γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.  Μια καταγγελία που αδυνατεί το μυαλό να την πιστέψει, αλλά ο καταγγέλλων είναι ο ίδιος ο πατέρας.

Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μία οικογένεια στην Ξάνθη αναγκάζεται να αλλάξει κατοικία γιατί οι γείτονες έπεισαν τους ιδιοκτήτες να βγάλουν τους ένοικους από το σπίτι καθώς το παιδί τους με αυτισμό τους ενοχλούσε. Δεν χρειάζεται να γράψουμε τίποτε περισσότερο. Η είδηση είναι ντροπιαστική, θλιβερή και εξοργιστική από μόνη της. Κρίμα για το ανθρώπινο είδος…

Την είδηση έκανε γνωστή ο πατέρας της οικογένειας μέσω ενός ποσταρίσματος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook που κάνει τον γύρω του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες.

«Επιτέλους και μια νότα αλλαγής στη ζωή μας! Ορισμένοι κάτοικοι του χωριού Πηγαδίων Ξάνθης κατάφεραν το ακατόρθωτο! Πέτυχαν να πείσουν τους ιδιοκτήτες της μονοκατοικίας που μισθώνει η οικογένειά μου, να μας ζητήσουν να φύγουμε γιατί έχουμε παιδί με αυτισμό και ενοχλεί τη γειτονιά! Συγχαίρω θερμά όλους όσους έχουν εμπλακεί σε αυτές τις ενέργειες! Μπράβο σας!».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ