Κόρη γνωστής τραγουδίστριας η φοιτήτρια που βγήκε θετική στον κορωνοϊό και φέρεται να έσπασε την καραντίνα διοργανώνοντας πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Κόρη γνωστής τραγουδίστριας η φοιτήτρια που βγήκε θετική στον κορωνοϊό και φέρεται να έσπασε την καραντίνα διοργανώνοντας πάρτι στη Θεσσαλονίκη

Η επιστροφή απ’ο το Λονδίνο οδικώς και το πάρτι στην βίλα του πατέρα της.

Ανησυχία επικρατεί στην Θεσσαλονίκη μετά την είδηση ότι φοιτήτρια που είχε επιστρέψει οδικώς από την Αγγλία μέσω Βουλγαρίας διεγνώσθη θετική στον κορωνοϊό, καθώς φαίνεται να είχε διοργανώσει πάρτι για να γιορτάσει την επιστροφή της. Πληροφορία που, όμως, διαψεύδεται από την οικογένειά της.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το newsit.gr, η φοιτήτρια είναι κόρη γνωστής τραγουδίστριας και πασίγνωστου επιχειρηματία στον καλλιτεχνικό χώρο της Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, έχει αρχίσει ήδη η ιχνηλάτηση των επαφών της φοιτήτριας, ενώ μέχρι τώρα υπάρχουν επτά αρνητικά τεστ. Παράλληλα, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ της κρατικής τηλεόρασης, διοργανώθηκε πάρτι μεταξύ νεαρών ατόμων στην πολυτελή βίλα του επιχειρηματία πατέρα της. Η κοπέλα δεν είχε παρουσιάσει κάποιο σύμπτωμα κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα, λίγο μετά το πάρτι νόσησε και παρουσίασε συμπτώματα γρίπης. Ετσι, υποβλήθηκε σε τεστ και βρέθηκε θετική στον κορωνοϊό.

O πατέρας της νεαρής κοπέλας μίλησε και στον ΑΝΤ1, αναφέροντας ότι δεν υπήρξε κανένα πάρτι και ότι η φοιτήτρια επισκέφθηκε ένα σπίτι στο οποίο υπήρχαν 12 άτομα.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ