Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις- Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη

Επίθεση με βιτριόλι: Ραγδαίες εξελίξεις- Εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για την 35χρονη

Σε σύλληψη μετατράπηκε η προσαγωγή της 35χρονης γυναίκας που είχε οδηγηθεί στην Ασφάλεια ως η βασική ύποπτη για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της 34χρονης Ιωάννας, στις 20 Μαΐου. Μέχρι το βράδυ πιθανότατα θα έχει περάσει από Εισαγγελέα.

Η γυναίκα εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι αθώα, ωστόσο, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, του newsit.gr, η αστυνομία έχει ισχυρά στοιχεία που την ενοχοποιούν. Οι αστυνομικοί από τα ξημερώματα της Πέμπτης ήταν βέβαιοι ότι η 35χρονη είναι πίσω από την επίθεση με βιτριόλι εναντίον της 34χρονης Ιωάννας. Η ίδια πάντως μέχρι και αυτή την ώρα δεν έχει ομολογήσει την ενοχή της, ενώ η δικογραφία αναμένεται να σταλεί στον εισαγγελέα αργά το απόγευμα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η 35χρονη και η 34χρονη Ιωάννα, κατάγονται από διπλανά χωριά στην Αιτωλοακαρνανία και πήγαιναν στο ίδιο σχολείο. Πριν από ένα χρόνο, συναντήθηκαν σε γάμο κοινού γνωστού τους, στον τόπο καταγωγής τους, όπου η 35χρονη ύποπτη συνοδευόταν από τον σύντροφο της και οι δυο τους έκαναν παρέα με την Ιωάννα, στη δεξίωση.

Δύο ημέρες μετά τον γάμο, και ενώ έχουν επιστρέψει στην Αθήνα, ο σύντροφος της 35χρονης έστειλε στο θύμα της επίθεσης με βιτριόλι αίτημα φιλίας στο Facebook. Η βασική ύποπτη της υπόθεσης το αντιλήφθηκε και άρχισε να του κάνει κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας. Λίγο αργότερα, εμφανίζεται ένα ειρωνικό σχόλιο της 35χρονης στο προφίλ της Ιωάννας.

Το πρώτο βασικό στοιχείο που είχαν στα χέρια τους οι αρχές, ήταν η εικόνα της δράστιδος από κάμερα ασφαλείας επί της λεωφόρου Θησέως, αμέσως μετά την επίθεση, τη στιγμή που μπαίνει στο ταξί για να διαφύγει. Ωστόσο, το στοιχείο που βοήθησε περισσότερο ήταν το τηλεφώνημα από θάλαμο, στη συμβολή των οδών Ακαδημίας και Σίνα, όπου έκλεισε το ραντεβού με το ταξί μία ημέρα πριν από την επίθεση με βιτριόλι. Εκεί, βρίσκεται το κτίριο, όπου στεγάζεται η εταιρεία στην οποία εργάζεται.

Οι αστυνομικοί οι οποίοι στις μέχρι στιγμής έρευνες στο σπίτι της 35χρονης στου Ζωγράφου και μάλιστα παρουσία της βρήκαν μια τηλεκάρτα, μια περούκα και μια καμπαρντίνα.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να δώσει κατάθεση και μια δεύτερη γυναίκα, η οποία, όπως θεωρούν οι αστυνομικοί, έχει παίξει κάποιο ρόλο στην υπόθεση.

 

ΚΛΕΙΣΙΜΟ