Ο Μπέλλος μιλά για ένα περιστατικό που δεν είδαμε στο «MasterChef» και για τη σχέση του με τη Μαρία

Ο Μπέλλος μιλά για ένα περιστατικό που δεν είδαμε στο «MasterChef» και για τη σχέση του με τη Μαρία

Ειλικρινής και αποκαλυπτικός ο πρώην –πλέον- παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Δημήτρης Μπέλλος αποχώρησε από το «Masterchef» την Τετάρτη και βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου μεταξύ άλλων μίλησε και για τους συμπαίκτες Ηλία Κιαζόλι και Γιώργο Λασκαρίδη, καθώς και για τη σχέση του με την Μαρία Μπέη.

«Ένιωσα ένα πράγμα μέσα μου και λέω ή ο Ηλίας ή εγώ στο σπίτι. Δεν θα ξαναυπάρξουμε μαζί στο σπίτι, αυτό ένιωσα μέσα μου. Αυτό που έκανε ο Ηλίας μάς πείραζε εμένα και κάποιους άλλους. Αυτά που είδα ότι έλεγε στα επεισόδια, στο σπίτι μας έλεγε περισσότερα. Ήταν ένα αρνητικό vibe και γι’ αυτό κατέβηκα κάτω. Αν έμενε αυτός μπράβο του, αν έμενα εγώ, οκ.

Είναι ωραίο να έχεις να ασχολείσαι με κάτι γιατί περνούσαν δύο ώρες μέχρι να δοκιμάσουν τα πιάτα και κουβεντιάζαμε, αλλά μέχρι ένα όριο, κι αυτό έχει το όριό του. Με είχε στολίσει σαν… χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά και άλλοι συμπαίκτες μου, που τα είδα μετά στα επεισόδια. Μπροστά μου δεν τα έλεγε κανείς. Μόνο ο Ηλίας είχε έρθει μια φορά, μου λέει “σε έσκισα στην ομαδική” και του απάντησα “εσύ εμένα ποτέ, εσύ σε εμάς το δέχομαι”. Φαινόταν ότι ο Ηλίας κρυβόταν στις παρασκευές που κι αυτό είναι μια στρατηγική. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό να έρχεσαι μετά και να μου τη λες. Έχω δει τον Γιώργο να με “στολίζει” και την επόμενη ώρα να είναι μια χαρά. Έλα μπροστά και πες τα μου, όπως έκανε η Κατερίνα, που σε όλους τα έλεγε μπροστά.

Υπήρχε εκείνο το περιστατικό με το χαρτάκι που έβγαλε ο Γιώργος με τα στοιχήματα που ο ίδιος ο Γιώργος ήθελε να πάρει μέρος και το μετάνιωσε. Και το χαρτάκι πρέπει να το πήρε από τα σκουπίδια για να το βγάλει στην κάμερα. Τι το βγάζεις; Αυτό το κάναμε στον εξώστη. Μίλησα με την Κατερίνα και της λέω “που το είχαμε αυτό και το βρήκε;», ανέφερε για τους συμπαίκτες του.

Αναφορικά για τη σχέση του με την Μαρία ανέφερε:

«Ήμουν πεσμένος ψυχολογικά από κάποιο σημείο του διαγωνισμού και μετά, ειλικρινά ήθελα να φύγω γιατί κάποια πράγματα με ενόχλησαν. Θα το αφήσω εκεί. Με ενόχλησαν πάρα πολύ και η Μαρία ήταν αυτή που με κράτησε στον διαγωνισμό. Δεν έχασα επίτηδες για να μείνει η Μαρία στο παιχνίδι.

Είμαστε μαζί με τη Μαρία! Όταν βγήκαμε από το παιχνίδι, εγώ πήγα σπίτι μου και η Μαρία στο σπίτι της. Όχι, δεν χωρίσαμε ποτέ. Για μένα ήταν βαρετό το MasterChef μέσα στο σπίτι. Η Μαρία έδινες ένα χρώμα και μια… απαλή όμορφη γκρίνια. Μέχρι και για μένα ήμασταν λίγο κουραστικοί μέσα στο σπίτι. Η Μαρία στην αρχή ήταν πολύ ξινή, μετά γλύκανε λίγο. Δεν επηρέασε η Μαρία τη συμπεριφορά μου στο παιχνίδι».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ