Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας για να παρακολουθεί κάθε της κίνηση

Επίθεση με βιτριόλι: Η 35χρονη είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο της Ιωάννας για να παρακολουθεί κάθε της κίνηση

«Άγριες» διαστάσεις παίρνει η υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Την ώρα που η 34χρονη Ιωάννα μπαίνει από το ένα χειρουργείο στο άλλο προκειμένου να αποκαταστήσουν οι γιατροί όσο μπορούν από το πρόσωπο και το σώμα της, οι αποκαλύψεις για τις κινήσεις της δράστιδος προκαλούν ανατριχίλα.

Λίγη ώρα μετά την απολογία της 35χρονης, όπου επέλεξε να ακολουθήσει για ακόμη μία φορά τον δρόμο της σιωπής και προφυλακίστηκε, ήρθε στο φως ένα ακόμα σοκαριστικό στοιχείο. Είχε βάλει GPS στο αυτοκίνητο του θύματος για να παρακολουθεί κάθε της βήμα. Συγκεκριμένα στο κινητό βρέθηκαν στίγματα και από το σπίτι και από τον χώρο εργασίας της 34χρονης στοιχείο που κάνει τους αστυνομικούς να εκτιμούν ότι η 35χρονη είχε τοποθετήσει GPS tracker στο αυτοκίνητο ενώ έχει βρεθεί φωτογραφία της συσκευής αλλά και η σύνδεση που χρησιμοποιούσε για τη λειτουργία της εφαρμογής.

Παράλληλα, βρέθηκαν αποθηκευμένες στο κινητό της φωτογραφίες της Ιωάννας που είχε πάρει από τα social media της άτυχης κοπέλας, καθώς και φωτογραφίες από την είσιδο του σπιτιού της. Σύμφωνα μάλιστα με τις αναλύσεις από το κινητό της αυτές είχαν τραβηχτεί από τον Ιούνιο του 2019!

Θυμίζουμε ότι υπάρχουν μαρτυρίες των γειτόνων του θύματος ότι άγνωστη παρακολουθούσε την πολυκατοικία τους από τον περασμένο Ιανουάριο μέχρι και την έναρξη της καραντίνας.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ