MasterChef 4: Η ξεκαρδιστική σκηνή με τον Κουτσόπουλο και η αποκάλυψη του Κοντιζά για τη νέα σεζόν- «Δεν θα είναι τίποτα ίδιο»

MasterChef 4: Η ξεκαρδιστική σκηνή με τον Κουτσόπουλο και η αποκάλυψη του Κοντιζά για τη νέα σεζόν- «Δεν θα είναι τίποτα ίδιο»

Αγωνία, αστείες στιγμές και αποκαλύψεις είχε ο τελικός του MasterChef 4 με τον Σταύρο Βαρθαλίτη να κερδίζει το μεγάλο έπαθλο.

Ένας ακόμα επιτυχημένος κύκλος MasterChef έκλεισε και πλέον άπαντες προετοιμάζονται για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, ο μεγάλος τελικό της Τετάρτης είχε μία ακόμα ξεκαρδιστική σκηνή ανάμεσα στον συνήθη ύποπτο, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον νικητή Σταύρο.

Συγκεκριμένα, ο κριτής του ριάλιτι μαγειρικής και μεγάλο «πειραχτήρι»  βρέθηκε στον πάγκο του φιναλίστ του και μετέπειτα νικητή για να δει αν όλα πάνε καλά και του ζήτησε να πει κάτι: «Σου δίνω 15 δεύτερα να πεις στην κάμερα κάτι, πες ότι θέλεις» με τον Σταύρο απαντά με μία ατάκα όλο νόημα και κλείσιμο ματιού: «Ηρεμία, όλα θα περάσουν και ο πράσινος ήλιος θα ανατείλει ξανά!» και τον κριτή να ανταπαντά ξεκαρδισμένος:  «Ποιος ήλιος θα ανατείλει ξανά; Α, είσαι τέτοιος;».

Παράλληλα, λίγο πριν την ολοκλήρωση του τελικού και αφού είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα ο Σωτήρης Κοντιζάς έριξε τη βόμβα για τον 5ο κύκλο του Masterchef: «Κάπου εδώ να πούμε ότι το MasterChef 4 τελειώνει και έρχεται το MasterChef 5. Δεν θα είναι τίποτα το ίδιο, δεν θα τα έχετε ξαναδεί… Ότι ξέρετε κι εσείς, αλλά κι εσείς που μας βλέπετε από το σπίτι με συνέπεια τόσα χρόνια, τόσες σεζόν, ξεχάστε το, δεν θα είναι τίποτα το ίδιο. Οι συμμετοχές άνοιξαν, MasterChef 5. Πάμε με φόρα…», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ