Ο μαϊμού-γιατρός είχε «φάει» 55 εκατ. ευρώ από τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Ο μαϊμού-γιατρός είχε «φάει» 55 εκατ. ευρώ από τον Δημήτρη Κοντομηνά!

Τρεις οικογένειες θρηνούν για τα θύματά του και πολλές άλλες για τα χαμένα λεφτά τους.

Νέες αποκαλύψεις για την δράση του ψευτογιατρού που συνελήφθη και ήταν η αιτία αν χάσουν την ζωή τους δύο παιδιά 14 και 16 ετών καθώς και ένας 76χρονος. Ωστόσο, το πρωί της Πέμπτης ο Δήμος Βερύκιος μέσω της ραδιοφωνικής του εκπομπής αποκάλυψε ότι θύμα του 47χρονου συλληφθέντα έχει πέσει στο παρελθόν και ο Δημήτρης Κοντομηνάς αποσπώντας του 55 εκατ. ευρώ!

Συγκεκριμένα, ο «μαϊμού» γιατρός φέρεται πριν από χρόνια να είχε πλησιάσει τον επιχειρηματία, προσπαθώντας να του πουλήσει αρχεία πρώην στελέχους της ΕΥΠ που ήθελε η CIA, καθώς και προηγμένα δορυφορικά συστήματα από τις ΗΠΑ. Η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης, ενώ είχε εκδοθεί και διαταγή απαγόρευσης εξόδου από την χώρα σε βάρος του.

Παράλληλα, ο πατέρας ενός εκ των θυμάτων του μαϊμού γιατρού, του 14χρονου από της Σέρρες, μίλησε στο Open TV για το πώς δρούσε ο απατεώνας εκμεταλλευόμενος τον πόνο και την αγωνία τους:

«Μας τον είχαν συστήσει μέσω εκκλησίας. Από εκεί έγινε η γνωριμία. Η αλήθεια είναι ότι τον πιστέψαμε. Πρώτον συστήθηκε με τεράστιες σπουδές από την Αμερική, τη Νέα Υόρκη. Έχει και προφίλ στο Linkedin» ανέφερε αρχικά. «Μας είπε ότι ήταν στην κλινική που νοσηλεύθηκε ο Σουμάχερ μετά το ατύχημά του. Ακόμη ήταν με μεγάλες προσωπικότητες της χώρας που πήγαιναν εκεί για καλλωπισμό και για διάφορες θεραπείες.

Δεν έψαχνα εναλλακτική θεραπεία. Είχαμε τους γιατρούς μας. Μας παρουσιάστηκε σαν γιατρός. Μας είπε ότι είναι γιατρός στο Παίδων και ότι έχει την ειδικότητα του παιδονευροχειρούργου, του παιδοογκολόγου, ο οποίος έχει ασχοληθεί με το θέμα. Μας είπε ακόμη ότι η θεραπεία είναι ένα βήμα πριν πάρει έγκριση από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Φαρμάκων.

Άλλαξε τη θεραπεία. Εκεί που το παιδί έπαιρνε την άλφα θεραπεία μας είπε ότι είναι “άχρηστη” και θα παίρνει τη δική μου, με διάφορα σκευάσματα και σας υπόσχομαι πλήρη ίαση» πρόσθεσε ο πατέρας του θύματος. «Δεν ξέραμε τι χορηγούσε στο παιδί. Τα παρασκευάσματα ήταν στην Ελβετία. Από εκεί έρχονταν. Οι συναντήσεις μας γίνονταν σε μεγάλα διαγνωστικά κέντρα των Αθηνών. Μας έκλεινε ραντεβού για να κάνουμε μαγνητική. Τον ζητούσαν άλλοι γιατροί και όταν συζητούσαν με συναδέλφους τους έλεγαν “δεν υπάρχει άλλος σαν αυτόν”».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ