Δεύτερη μέρα εκτός εκπομπής ο Κατσούλης λόγω ασθένειας- Όσα ανέφερε η Καραβάτου

Δεύτερη μέρα εκτός εκπομπής ο Κατσούλης λόγω ασθένειας- Όσα ανέφερε η Καραβάτου

Ξανά απουσίαζε ο παρουσιαστής  για λόγους υγείας.

Λειψή και η δεύτερη μέρα της εβδομάδας για την εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου», καθώς εκτός από τον Στέφανο Κωνσταντινίδη που απουσιάζει γιατί έχασε τον πατέρα του το σαββατοκύριακο, λείπει και ο Κρατερός Κατσούλης .

Από την εκπομπή της Δευτέρας η Κατερίνα Καραβάτου είχε κάνει λόγο για πρόβλημα υγείας: «Δεν είναι μαζί μας ούτε ο Κρατερός μας σήμερα γιατί ορισμένα πράγματα δεν μας πάνε καλά. Έχει ένα πρόβλημα με την υγεία του, γι’ αυτό δεν είναι εδώ μαζί μας σήμερα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, και την Τετάρτη απουσίαζε ο παρουσιαστής και η παρουσιάστρια ανέφερε π΄΄αλι για το πρόβλημα υγείας, χωρίς να δώσει, όμως περισσότερες λεπτομέρειες: «Όπως καταλαβαίνετε πάλι ημιτελής είμαστε. Ούτε ο Κρατερός μας είναι εδώ, ούτε ο Στέφανός μας είναι εδώ, για τους γνωστούς λόγους. Να πω ότι ο Στέφανος θα είναι αύριο μαζί μας. Ελπίζουμε το ίδιο και ο Κρατερός, ο οποίος πηγαίνει πολύ καλύτερα αλλά δεν γίνεται να είναι εδώ σήμερα μαζί μας. Εμείς όπως χθες, με διάθεση, δυνατά, ενωμένοι, πάμε με αισιοδοξία να κάνουμε τη σημερινή μας εκπομπή».

ΚΛΕΙΣΙΜΟ