«Μάχη» για το όνομα: Άγριος καβγάς Γκουντάρα – Κάκκαβα και Παύλου – Χατζίδου πριν καν αρχίσουν την καλοκαιρινή εκπομπή!

«Μάχη» για το όνομα: Άγριος καβγάς Γκουντάρα – Κάκκαβα και Παύλου – Χατζίδου πριν καν αρχίσουν την καλοκαιρινή εκπομπή!

Δεν ξεκινάει με καλούς οιωνούς η καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN.

Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί από το κανάλι του Ιβάν Σαββίδη, το τιμόνι της καλοκαιρινής πρωινής εκπομπής που θα αρχίσει σύντομα αναλαμβάνουν τα ζευγάρια  Γρηγόρης Γκουντάρας με τη σύζυγό του Νάταλι Κάκκαβα και  Ετεοκλής Παύλου με την Ελένη Χατζίδου.

Ωστόσο, σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Happy Day», τα δύο ζευγάρια τσακώθηκαν άσχημα  κατά την διάρκεια της φωτογράφισης για το promotion. Αφορμή στάθηκε μία δήλωση του Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», όπου ανέφερε ότι το πρώτο όνομα θα είναι ο μεγαλύτερος όλων, δηλαδή εκείνος.

Το έτερο ζευγάρι, Ελένη Χατζίδου και  Ετεοκλής Παύλου, φαίνεται ότι ενοχλήθηκαν με τη συγκεκριμένη δήλωση, μιας και στις συζητήσεις που είχαν με τους ιθύνοντες του καναλιού και έκλεισαν την συνεργασία είχαν συμφωνήσει η παρουσίαση να είναι ισομερής. Έτσι, όταν συναντήθηκαν για την φωτογράφιση ζήτησαν εξηγήσεις για τις δηλώσεις και ξεκίνησε ένας μεγάλος καυγάς, στον οποίο χρειάστηκε να επενέβη ο Νίκος Κοκλώνης, παραγωγός της εκπομπής, προκειμένου να χαμηλώσει τους τόνους.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ