«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»:  Η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει στο σίριαλ και αναστατώνει τη «Βούλα» και τον «Μηνά»!

«Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»:  Η Σμαράγδα Καρύδη μπαίνει στο σίριαλ και αναστατώνει τη «Βούλα» και τον «Μηνά»!

Η ηθοποιός θα συμμετέχει στον επόμενο κύκλο της σειράς.

Η σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» θα συνεχίσει να προβάλλεται και του χρόνου για 8η συνεχόμενη χρονιά(!) και γίνεται η μακροβιότερη ελληνική. Μάλιστα ο νέος κύκλος επιφυλάσσει και μία μεγάλη έκπληξη, αφού θα συμμετέχει η Σμαράγδα Καρύδη.

Η ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «7 ΜΕΡΕΣ TV» και τον Γιάννη Βίτσα για την επιστροφή της στην τηλεόραση και στο σίριαλ του Alpha:

«Καταρχάς χαίρομαι πολύ που θα παίξω μαζί με τόσο καλούς ηθοποιούς. Αυτό για μένα αποτελεί βασική προτεραιότητα. Η Μουρμούρα έχει εξαιρετικούς ηθοποιούς και ένα μοναδικά καλογραμμένο σενάριο. Επίσης στο συνεργείο υπάρχουν πολλοί από τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα “Στο παρά πέντε” και χάρηκα από καρδιάς, που τους είδα ξανά», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε: «Υποδύομαι μία κρητικιά εκδότρια που συναντά το ζευγάρι. Έρχεται σε επαφή με το Μηνά και τη Βούλα αφού ουσιαστικά πρόκειται να εκδώσει το βιβλίο της τελευταίας. Πρόκειται για μία περσόνα έντονη, υπέρμετρα προκλητική, υπερβολική που δεν περνάει με τίποτα απαρατήρητη και θα αναστατώσει ολοκληρωτικά τη ζωή του ζευγαριού. Συνηθίζει να πηγαίνει στο σπίτι τους, σχεδόν με θράσος αφού οι επισκέψεις της διαρκούν υπερβολικά πολύ».

Τέλος, εξήγησε ότι δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα σε πόσα επεισόδια θα συμμετέχει, καθώς εξαρτάται από πολλούς παράγοντες μεταξύ αυτών και οι δικές της υπόλοιπες υποχρεώσεις.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ