Ελένη Μενεγάκη – Νατάσα Θεοδωρίδου: «Λύγισαν» στον αέρα της εκπομπής της

Ελένη Μενεγάκη – Νατάσα Θεοδωρίδου: «Λύγισαν» στον αέρα της εκπομπής της

Μία έντονη συναισθηματικά συζήτηση ανάμεσα στις δύο φίλες και κουμπέρες.

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την μεγάλη έξοδο από την τηλεόραση και οι εκπομπές της είναι έντονα συναισθηματικά φορτισμένες. Σε αυτήν της Τρίτης καλεσμένη μέσω skype ήταν βρέθηκε η Νατάσα Θεοδωρίδου, πολύ καλή φίλη της παρουσιάστριας, και εκτυλίχθηκαν πολύ συγκινητικές στιγμές.

Λίγο πριν η Ελένη Μενεγάκη υποδεχτεί την Νατάσα Θεοδωρίδου προβλήθηκε ένα αφιερωματικό βίντεο που είχε ντυθεί με τραγούδια της και η παρουσιάστρια δεν άντεξε, ξέσπασε σε κλάματα. Ωστόσο, με τη σύνδεση είδαμε ότι και η κουμπάρα της έκλαιγε από συγκίνηση!

«Χαμηλώστε λίγο τη μουσική γιατί ήμουν τελείως αλλού… Γι’ αυτό δεν θέλω να βάζω τη Νατάσα να την ακούω σε αυτή την εκπομπή… πάντα μου δημιουργεί συναισθήματα συγκίνησης… Την έχω συνδυάσει με πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου, με πολύ ευχάριστα, με πολύ έντονα συγκινησιακά και με δύσκολες περιόδους της ζωής μου… Αλλά την έχω συνδυάσει πάντα, ακόμα και όταν η φωνή της κλαίει, πάντα με γέλια. Θέλουμε και οι δύο να παρασύρουμε τον κόσμο στη χαρά, δεν θέλουμε να δείχνουμε αδυναμία, είναι λάθος μας βέβαια αυτό.

Α ρε Νατάσα γιατί σε έβαλα; Και το είπα ναι! Γι’ αυτό και προχθές στο μοντάζ χαλάστηκα και βγήκα έξω ερείπιο. Μου θυμίζουν πολύ έντονες στιγμές και δεν με αφήνουν να κρατάω πάντα αυτό που θέλω σε τάξη», είπε ενώ έκλαιγε η Ελένη Μενεγάκη.

«Για εμένα δεν υπάρχει κανένα τέλος… Αυτή η πορεία, αυτό το ταξίδι είναι πάνω από αρχή και τέλος… μου είναι δύσκολο αυτό που κάνω εγώ τώρα… Να είναι όλα τέλεια και μαγικά! Επειδή εγώ σε ξέρω θα πω… Επειδή το μυαλό σου είναι η δύναμή σου, τώρα ήρθε η ώρα να περάσει η δύναμη από το μυαλό στην καρδιά σου και να είναι η καρδιά σου δυνατή…», το σχόλιο της Νατάσας Θεοδωρίδou.

ΚΛΕΙΣΙΜΟ